Смачна, ароматна, соковита та солодка полуниця - відмінний інгредієнт для десерту та вогнище вітамінів. Це одна з найулюбленіших ягід, але, на жаль, тільки не всяка полуниця на прилавку така корисна.
Якщо вирощує ягоди самостійно, можете не сумніватися у своєму врожаї. А ось ті, хто змушений купувати ягоди, ризикують купити полуницю з "хімією". Як цього уникнути, розповімо разом з Рixelinform.
Як вибрати полуницю без "хімії"
При виборі надавайте перевагу сухій ягоді однорідного кольору без ознак гниття. Якщо між м'якушем та листям є відстань – полуниця солодка, а якщо листя щільно прилягає до ягоди – вона з кислинкою.
Обов’язково зверніть увагу ще на такі нюанси:
В Україні правоохоронні органи почали більш суворо контролювати дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо проїзду пішохідних переходів. Водії, які не надають переваги пішоходам, можуть бути оштрафовані за порушення цього важливого правила. Про це...
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...