Як вибрати полуницю без "хімії" - поради, які точно вам знадобляться

Смачна, ароматна, соковита та солодка полуниця - відмінний інгредієнт для десерту та вогнище вітамінів. Це одна з найулюбленіших ягід, але, на жаль, тільки не всяка полуниця на прилавку така корисна.

Якщо вирощує ягоди самостійно, можете не сумніватися у своєму врожаї. А ось ті, хто змушений купувати ягоди, ризикують купити полуницю з "хімією". Як цього уникнути, розповімо разом з Рixelinform.

Як вибрати полуницю без "хімії"

При виборі надавайте перевагу сухій ягоді однорідного кольору без ознак гниття. Якщо між м'якушем та листям є відстань – полуниця солодка, а якщо листя щільно прилягає до ягоди – вона з кислинкою.

Обов’язково зверніть увагу ще на такі нюанси:

  • Чим яскравіше полуниця, то більше в ній вітамінів. У темних ягодах міститься пігмент антоціан, який має протизапальний ефект і бореться зі старінням організму. Неприродно яскраві та "блискучі" плоди експерти купувати не рекомендують. Є ймовірність, що вони напхані хімікатами.
  • Запах – один із найкращих та простих варіантів знайти якісний продукт. Натуральні ягоди пахнуть так, що ви почуєте їх здалеку. У такої полуниці стійкий та приємний запах.
  • Якісна ягода буде із зеленою плодоніжкою. Якщо ж на ній є біла смужка, значить полуницю обробляли пестицидами.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...