Як вибрати повербанк для смартфона: Названо п'ять параметрів, на які потрібно звернути увагу

Повербанк - це незамінна річ в наш час, адже залишаючись без електроенергії, це єдиний спосіб підзарядити свою батарею. Наразі попит на повербанки шалений, але більшість людей і не задумується над тим, на що потрібно звернути увагу при виборі пристрою, передають Патріоти України.

Ємність

Об’єм акумулятора - найважливіша характеристика смартфона, але її потрібно вміти правильно трактувати. Якщо повербанк розрахований на 10000 мАг, повністю зарядить смартфон з батарейкою на 5000 мАг не два, а в кращому разі півтора рази через втрату енергії.

Але жодному разі не варто гнатися за повербанками з великою ємністю. Не всі з них дозволено брати на борт літака. Та й коштують більш потужні повербанки дорожче. Якщо ви берете пристрій на звичайну прогулянку, вистачить апарата з ємністю до 10000 мАг. А повербанки від 20000 мАг і більше підійдуть для тривалих походів чи подорожей, а також під час тривалих відключень електроенергії такі пристрої вас врятують.

Потужність

Поряд із ємністю зовнішнього акумулятора в його характеристиках вказується вихідна та вхідна потужність ("Вт" – Ватт). Ця властивість впливає на швидкість зарядки. Чим вона вища, тим швидше заряджається або смартфон (вихідна), або повербанк (вхідна).

Швидка зарядка

Повербанк повинен відповідати стандарту швидкої зарядки вашого смартфона, інакше пристрій відновлюватиме енергію в стандартному режимі, а не пришвидшеному. Щоб дізнатись, яка потужність саме вашого смартфону, потрібно перевірити показники Вольт та Ампер у характеристиках аккумулятора, та порівняти їх із характеристиками повербанка.

Габарити

Розміри повербанка залежать від його ємності. Чим більше енергії тримає акумулятор, тим більше місця він займає. Тому відштовхуйтеся від своїх потреб, чи важливі для вас габарити пристроя, чи ні.

Порт

Найчастіше акумулятор підключають до смартфону по дроту. Тому перед покупкою перевірте, через які роз’єми заряджається повербанк та ваш мобільний пристрій. Також пам’ятайте, що далеко не всі порти підтримують заявлений виробником стандарт швидкої зарядки

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...