Як вибрати сосиски в магазині - ділимося корисними порадами

Найпростіший, бюджетний і дуже спірний за якістю та користю продукт сосиски. Дуже часто експерти сперечаються, чи взагалі можна їсти сосиски і якщо так, то які найкраще купувати, передають Патріоти України.

Фахівці рекомендують готувати сосиски самостійно вдома з курячого філе, це займе не більше 1 години, але при цьому ви точно будете впевнені у їхній безпечності.

РедакціяFoodOboz ділиться корисними порадами, як вибрати якісні сосиски в магазині, на що варто звернути увагу в першу чергу і, як їх правильно варити.

На що звернути увагу насамперед

Експерти радять звернути увагу на значок ДСТУ – державний стандарт України, зведення чітко регламентованих правил та норм, за якими виготовляється продукт. Якщо на продуктах є такий значок з позначкою ДСТУ, це "говорить" про те, що такий продукт безпечний і його можна їсти.Склад

Сосиски вищого ґатунку повинні на 100 % складатися з якісного м'яса, а також у них можуть бути сало, молоко, олія, спеції, вершки, курячі яйця. І дуже важливо, що більше нічого, крім цих продуктів, у виробах вищого ґатунку бути не повиннТекстура та колір

Колір якісних сосисок може бути від світло-білого до світло-рожевого. Якщо колір насичений рожевий, це означає, що в продукті дуже багато барвників.

Якісні сосиски повинні бути із щільною оболонкою та пружними. Якщо продукт м'який, він з білковими добавками і точно зроблений з неякісного м'яса.

Фахівці рекомендують просто натиснути на сосиску, якщо після натискання вона не відновлює форму, це поганий продукт!

Як перевірити сосиски за допомогою сковороди та мікрохвильової печі

Посмажте сосиску або помістіть її в мікрохвильову піч, і якщо вона зморщилася, в такому продукті є карагенан, який може бути причиною алергії. Тому такий продукт не можна їсти!

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...