Найпростіший, бюджетний і дуже спірний за якістю та користю продукт сосиски. Дуже часто експерти сперечаються, чи взагалі можна їсти сосиски і якщо так, то які найкраще купувати, передають Патріоти України.
Фахівці рекомендують готувати сосиски самостійно вдома з курячого філе, це займе не більше 1 години, але при цьому ви точно будете впевнені у їхній безпечності.
РедакціяFoodOboz ділиться корисними порадами, як вибрати якісні сосиски в магазині, на що варто звернути увагу в першу чергу і, як їх правильно варити.
На що звернути увагу насамперед
Експерти радять звернути увагу на значок ДСТУ – державний стандарт України, зведення чітко регламентованих правил та норм, за якими виготовляється продукт. Якщо на продуктах є такий значок з позначкою ДСТУ, це "говорить" про те, що такий продукт безпечний і його можна їсти.Склад
Сосиски вищого ґатунку повинні на 100 % складатися з якісного м'яса, а також у них можуть бути сало, молоко, олія, спеції, вершки, курячі яйця. І дуже важливо, що більше нічого, крім цих продуктів, у виробах вищого ґатунку бути не повиннТекстура та колір
Колір якісних сосисок може бути від світло-білого до світло-рожевого. Якщо колір насичений рожевий, це означає, що в продукті дуже багато барвників.
Якісні сосиски повинні бути із щільною оболонкою та пружними. Якщо продукт м'який, він з білковими добавками і точно зроблений з неякісного м'яса.
Фахівці рекомендують просто натиснути на сосиску, якщо після натискання вона не відновлює форму, це поганий продукт!
Як перевірити сосиски за допомогою сковороди та мікрохвильової печі
Посмажте сосиску або помістіть її в мікрохвильову піч, і якщо вона зморщилася, в такому продукті є карагенан, який може бути причиною алергії. Тому такий продукт не можна їсти!
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...