Як видалити іржу одним напоєм - перевірений народний засіб

Одним із перевірених народних способів, як видалити іржу з металевих поверхонь, деталей, а також емалі та кераміки, є Coca-Cola. У складі цього популярного газованого напою є ортофосфорна кислота. Саме вона здатна роз’їсти іржу, передають Патріоти України.

Подробиці

Полийте напій по іржавому місцю або помістіть роз’їдену частину в посудину з кока-колою. Залиште на 12-24 години – чим довше, тим надійніше. При необхідності процедуру повторюють із більш свіжим напоєм.

Даний спосіб допоможе видалити навіть стійку іржу, зокрема на металевих поверхнях, інструментах, а також у ванній, раковині, унітазі. Водою звичайною змийте кока-колу і протріть губкою або щіткою, щоб видалити бруд. Після обробки іржа буде довго зникати.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...