Як видалити нагар із решітки газової плити - "бабусин" спосіб, який дійсно працює

Очистити решітку газової плити для багатьох стає завданням із зірочкою. Але якщо ви зафіксуєте цей спосіб, то сезон консервації не зіпсує вигляд кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо нагар на плиті давній і щільний, то треба спочатку змочити решітку для того, щоб полегшити процес проникнення засобу. Його приготувати просто: додати в соду трохи перекису водню, щоб утворилася паста.

Потім розподіляємо отриманий засіб і витримуємо протягом 2 годин. Після цього треба взяти жорстку губку і зчистити залишки бруду та жиру. Такий засіб дозволяє повернути чистий вигляд решітці навіть тоді, коли нагар накопичувався роками.

Якщо з якоїсь причини від усіх забруднень за один раз позбутися не вдалося, то можна ще раз використовувати метод — засіб не завдає ніякої шкоди решітці.

Забобон, чи щось більше? Чому не прийнято наливати рідину для пиття у посуд у висячому положенні

вівторок, 19 березень 2024, 2:35

Існує кілька причин, чому не рекомендується наливати у висячому положенні: . Загалом, немає жодних суворих правил, що забороняють наливати у висячому положенні. Однак, у більшості випадків, це не рекомендується з міркувань практичності, естетики та в...

Візьміть на замітку! Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 19 березень 2024, 0:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів, передають Патріоти України. Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисн...