Як видалити нагар із решітки газової плити - "бабусин" спосіб, який дійсно працює

Очистити решітку газової плити для багатьох стає завданням із зірочкою. Але якщо ви зафіксуєте цей спосіб, то сезон консервації не зіпсує вигляд кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо нагар на плиті давній і щільний, то треба спочатку змочити решітку для того, щоб полегшити процес проникнення засобу. Його приготувати просто: додати в соду трохи перекису водню, щоб утворилася паста.

Потім розподіляємо отриманий засіб і витримуємо протягом 2 годин. Після цього треба взяти жорстку губку і зчистити залишки бруду та жиру. Такий засіб дозволяє повернути чистий вигляд решітці навіть тоді, коли нагар накопичувався роками.

Якщо з якоїсь причини від усіх забруднень за один раз позбутися не вдалося, то можна ще раз використовувати метод — засіб не завдає ніякої шкоди решітці.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...