
Очистити решітку газової плити для багатьох стає завданням із зірочкою. Але якщо ви зафіксуєте цей спосіб, то сезон консервації не зіпсує вигляд кухні, передають Патріоти України.
Якщо нагар на плиті давній і щільний, то треба спочатку змочити решітку для того, щоб полегшити процес проникнення засобу. Його приготувати просто: додати в соду трохи перекису водню, щоб утворилася паста.
Потім розподіляємо отриманий засіб і витримуємо протягом 2 годин. Після цього треба взяти жорстку губку і зчистити залишки бруду та жиру. Такий засіб дозволяє повернути чистий вигляд решітці навіть тоді, коли нагар накопичувався роками.
Якщо з якоїсь причини від усіх забруднень за один раз позбутися не вдалося, то можна ще раз використовувати метод — засіб не завдає ніякої шкоди решітці.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.