
Очистити решітку газової плити для багатьох стає завданням із зірочкою. Але якщо ви зафіксуєте цей спосіб, то сезон консервації не зіпсує вигляд кухні, передають Патріоти України.
Якщо нагар на плиті давній і щільний, то треба спочатку змочити решітку для того, щоб полегшити процес проникнення засобу. Його приготувати просто: додати в соду трохи перекису водню, щоб утворилася паста.
Потім розподіляємо отриманий засіб і витримуємо протягом 2 годин. Після цього треба взяти жорстку губку і зчистити залишки бруду та жиру. Такий засіб дозволяє повернути чистий вигляд решітці навіть тоді, коли нагар накопичувався роками.
Якщо з якоїсь причини від усіх забруднень за один раз позбутися не вдалося, то можна ще раз використовувати метод — засіб не завдає ніякої шкоди решітці.
Консервований тунець часто вважають зручним і корисним перекусом: він багатий на білок, відносно низькокалорійний і добре підходить для салатів. Проте фахівці попереджають, що вживати його регулярно небажано. У деяких випадках цей продукт краще суттєво...
Ваші порції можуть бути збалансованими неправильно - бракує білка, складних вуглеводів, корисних жирів або клітковини. Маленькі порції призводять до швидкого голоду, передають Патріоти України. Вода наповнює шлунок і пригнічує відчуття голоду. Часто ми...