Як використовувати відвар від молодої картоплі: ТОП-3 вагомі причини не зливати воду в раковину

У червні настає час молодої картоплі. Зазвичай, воду після його варіння всі зливають, але мало хто знає, що вона корисна. Каламутну рідину, яка містить корисні речовини, можна застосувати не тільки для інгаляції при застуді, передають Патріоти України.

Догляд за волоссям

Якщо ваше волосся досить сухі, нездорові або розчепірені, то можна промити їх такою водою. Найкраще використовувати картопляний відвар для полоскання або як маску для волосся. Розподіляємо відвар рівномірно на волосся і залишаємо на пів години. Потім миємо голову.

Відмінне добриво

Картопляний відвар без солі – це дуже гарне добриво для рослин. Рекомендується використовувати невелику кількість відвару щодня.

Загущувач для супів і бульйонів

Картопляний відвар можна використовувати і в кулінарії. Він відмінно підійде всім, хто вирішив зварити густий суп або ситний, міцний бульйон. Крохмаль, що міститься в складі води, що залишилася після варіння картоплі, знову "спрацьовує" як натуральний і ефективний загущувач.

Для цього достатньо просто додати в свої страви трохи готового відвару (на 2-3-літрову каструлю беріть близько 1 склянки) і поваріть суп з додаванням картопляної води кілька хвилин на сильному вогні.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...