Як використовувати заморожене філе для приготування смачних котлет

Якщо ви втомилися від звичайних курячих котлет, то саме час спробувати щось нове. Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, досвідчені кулінари здавна використовували одну секретну техніку, передають Патріоти України.

Подробиці

Традиційний фарш, який є основним інгредієнтом м’ясної страви, замінюють тертим курячим філе.

Зверніть увагу: філе необхідно заморозити, інакше натерти його на тертці не вийде.

Готуючи основу для котлет, потримайте м’ясо серветками – так ви захистите руки від холоду.

Крім того, перед заморожуванням філе необхідно ретельно вимити і тільки після цього відправляти на полицю морозильної камери.

Коли заморожене куряче філе перетвориться в дрібно нарізану масу, додайте інші інгредієнти – яйце, кілька ложок вівсяних пластівців, сіль і перець.

Отриману суміш розмішайте і можна приступати до смаження. Не забудьте занурити майбутні котлети в панірувальні сухарі.

Котлети, приготовані за цим рецептом, виходять дуже соковитими і смачними.

Мийка кухонна з нержавіючої сталі: Чому я зробив саме такий вибір

середа, 12 листопад 2025, 19:12

Мийка кухонна з нержавіючої сталі Franke — це надійність, стиль і гігієна. Дізнайтеся, чому це найкращий вибір для сучасної кухні. Коли я обирав мийку для кухні, перед очима були десятки моделей — з граніту, кераміки, штучного каменю. Усі такі гарні, г...

Подвійна мийка на кухню: комфорт, який змінює все

середа, 12 листопад 2025, 18:34

Подвійна мийка Franke — ідеальний вибір для кухні. Більше простору, зручність у догляді, сучасний вигляд. Дізнайтесь усі переваги! У сучасному ритмі життя кухня має бути не лише зручною, а й продуманою до дрібниць. Один з елементів, який значно впливає...