Якщо ви втомилися від звичайних курячих котлет, то саме час спробувати щось нове. Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, досвідчені кулінари здавна використовували одну секретну техніку, передають Патріоти України.
Традиційний фарш, який є основним інгредієнтом м’ясної страви, замінюють тертим курячим філе.
Зверніть увагу: філе необхідно заморозити, інакше натерти його на тертці не вийде.
Готуючи основу для котлет, потримайте м’ясо серветками – так ви захистите руки від холоду.
Крім того, перед заморожуванням філе необхідно ретельно вимити і тільки після цього відправляти на полицю морозильної камери.
Коли заморожене куряче філе перетвориться в дрібно нарізану масу, додайте інші інгредієнти – яйце, кілька ложок вівсяних пластівців, сіль і перець.
Отриману суміш розмішайте і можна приступати до смаження. Не забудьте занурити майбутні котлети в панірувальні сухарі.
Котлети, приготовані за цим рецептом, виходять дуже соковитими і смачними.
Мандарини – незамінний атрибут зимових свят, але кислі плоди можуть зіпсувати настрій навіть найбільшим їх шанувальникам. На щастя, існують прості та ефективні способи зробити мандарини солодшими, не втрачаючи їх свіжості та смаку. Ці перевірені методи...
Чай – це не тільки смачний напій, а й потужний союзник для вашого здоров'я. Багато хто не знає, що регулярне споживання чаю може значно зміцнити вашу імунну систему та допомогти в боротьбі з хворобами., передають Патріоти України. Чорний і зелений чай ...