
Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте оптимістичного настрою. Спробуйте подивитись на процес приготування через призму типових помилок. Читайте у статті, як зробити смажене м’ясо м’яким.
У фритюрі получається смачна та хрустка скоринка. Щоб вона вийшла саме така, використовуйте крохмаль. На стакан холодної води потрібно взяти декілька ложок картопляного чи кукурудзяного крохмалю. Головна задача полягає у тому, щоб розчинити його. Цю суміш потрібно вилити на м’ясо та почекати 30 хвилин. Далі можна смажити.
Це один із популярних методів надання м’ясу м’якості. Рекомендується використовувати столову мінеральну воду. Якщо брати лікувальну, може з’явитись специфічний присмак. При бажанні отримати карамелізовану скоринку використовують кока-колу. Характерного присмаку солодкого напою не буде.
Це є швидкий спосіб замаринувати м’ясо. Одночасно він робити його м’яким та солоним. Всього 30 хвилин, а результат буде відмінний.
Фруктові кислоти мають здатність пом’якшувати м’ясо. Змішайте лимонний та апельсиновий соки, додайте холодної води, і маринад готовий. Він ідеальний для смаженого м’яса на сковороді, грилі чи у форматі шашлику.
Найпростіше, що може бути. Просто намастіть шматок м’яса чи відбивні, дайте постояти їм разом 15 хвилин. А потім смажте. Вам забезпечено не тільки м’якість, але ще й смак і скоринку.
Прості поради, які зроблять ваше м’ясо ніжним. Воно буде танути у роті. Смачного!
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...