Як вивести плями від поту з різного одягу: Кілька дієвих методів

Часто пральні машинки не взмозі видалити жовті плями поту на одязі, тому річ доводиться викидати. Зокрема, дезодоранти переважно тільки блокують запах. А от самих плям можна позбутися за допомогою підручних засобів, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5-Minute Crafts.

Як відчистити плями поту

Використовуйте лимонний сік

Так, додайте в миску сік одного лимона і стільки ж води. Далі нанесіть цю суміш на пляму і почистьте зубною щіткою та залиште одяг висохнути.

Як вивести пляму від поту на одязі (5minutecrafts)

Оцтом

На пляму налийте оцет та обережно її потріть. Після цього виперіть як зазвичай.

Допоможе аспірин

Цей спосіб чудово підійде для білих бавовняних сорочок. Потрібно розчинити 2 таблетки аспірину в половині миски води. Потім нанести на пляму і залишити на кілька годин.

Після цього втріть в пляму трохи рідкого мийного засобу і виперіть.

Харчова сода і перекис водню

Потрібно змішати харчову соду й перекис водню до утворення пасти. Натріть пляму пастою та змийте його звичайним способом.

Втріть сіль

Варто розчинити трохи солі в гарячій воді. Далі акуратно нанесіть розчин губкою на забруднений одяг і втирайте, поки пляма не зникне. Потім виперіть одяг.

Як вивести плями від поту з будь-якого одягу: ці методи полегшать вам життя

Замочіть пляму

Змішайте одну склянку оцту і 2 склянки води та замочіть забруднений одяг в цій суміші на 20 хвилин.

Після натріть пляму пастою з 1/2 склянки харчової соди, змішаної з 1 столовою ложкою солі та 1 столовою ложкою перекису водню.


Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...