Як взимку висушити білизну за кілька хвилин - хитрий трюк

Взимку сушіння білизни часто перетворюється у муку. Якщо батареї недостатньо гарячі або ж у вас багато щойно випраного одягу - це стає проблемою, бо сам по собі він буде сохнути дуже й дуже довго. Більш того, у квартирі після цього ще й пахнутиме пліснявою, передають Патріоти України.

Багато людей вважають, що виручити у такій ситуації можуть лише спеціальні сушильні машини чи обігрівачі. Але ні — є один хитрий трюк зі звичайною пральною машиною.

Рушник на допомогу

Покладіть на дно барабана чистий сухий махровий рушник, а зверху — білизну, яку плануєте висушити. Пам’ятайте, що речей має бути мінімальна кількість — забивати повний барабан точно не варто. Далі увімкніть віджим на максимальній швидкості.

От і все — по завершенню циклу з пралки ми дістанемо вже практично сухі речі та махровий рушник, який зібрав у собі надлишки вологи. На повне висушування білизни після цього піде в рази менше часу — від кількох годин до лічених хвилин.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...