Як за 1 хвилину позбутися слідів косметики на комірі пуховика без прання - маленька хитрість

Пляма зникне у вас на очах за декілька секунд, коли ви так зробите, передають Патріоти України.

Тональний крем, помада, блиск на комірі куртки – це щорічна проблема усіх дівчат, щойно доводиться вдягати пуховик. І часто таку річ не можна прати, а до хімчистки руки іноді не доходять. Що ж робити, коли залишається слід косметики на куртці чи пальто? Розповідаємо, як за одну-дві хвилини вивести сліди від косметики на комірі пуховика.

Як швидко позбутися слідів косметики на куртці

Для такого трюку вам знадобиться два ватних диски та міцелярна вода. У такий спосіб плями видаляються дуже швидко і без зайвих зусиль. А ваш одяг знову радуватиме вас бездоганною чистотою.

У вас в домі напевно знайдеться засіб для зняття макіяжу, якщо ви користуєтеся косметикою. Тому в магазин за дієвим засобом від плям вам бігти не доведеться.

Візьміть ватяний диск і добре змочіть його міцелярною водою. Потім прикладіть до плями від косметики на кілька секунд і протріть забруднене місце. Через хвилину ви побачите, як слід від макіяжу просто розтанув на ваших очах.

Аби косметика більше не приставала до вашої куртки, таку процедуру можна робити через день. Але будьте обережними з міцелярною водою, щоб не залишалося розводів на одязі.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...