Як за допомогою мийного засобу прибрати лід з бетону та плитки - ефективний лайфхак

На жаль, але зима - це не тільки пухнастий білий сніг і мороз, який усіх щипає за щоки, а й зледенілі дороги та доріжки, які так і норовлять збити нас з ніг, передають Патріоти України.

Популярним розв'язанням цієї проблеми є сіль і пісок, проте це ще не найефективніші способи зробити зледенілі доріжки безпечнішими. Однак сьогодні ми хочемо поговорити лише про бетон та плитку, адже найчастіше біля будинків саме такий настил.

Чому не підходить у такому разі сіль? Відповідь проста — "солоний" лід, що розчинився, може нашкодити шкіряному взуттю, або ж якщо сіль потрапить на якісь металеві елементи, то це спровокує корозію, пише prostoway. Щобільше, сіль може зруйнувати бетон та шви плитки. Тому ми пропонуємо вам чудову альтернативу з мийним засобом.

Як прибрати лід з бетону та плитки у дворі

Все, що потрібно зробити, це приготувати розчин, який швидко розчинить лід на обледенілому бетоні та плитці і без допомоги солі. Готується він дуже просто: у двох літрах води розмішайте 60-100 г спирту та 10 крапель мийного засобу. Цим розчином полийте тротуарну плитку, бруківку чи бетон. От і все.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...