Як за допомогою соди врятувати підошву, що тріснула - цікавий лайфхак

Зіпсоване взуття - це завжди проблема. Бо якщо улюблена пара раптово порвалася чи на ній тріснула підошва, скоріше всього, доведеться йти за новою, передають Патріоти України.

Але — тільки якщо ви не знаєте про дивовижні властивості соди. За допомогою цього побутового засобу, який знайдеться на кожній кухні, можна не тільки прибрати неприємний запах у холодильнику, позбутися конденсату на вікнах і "прогнати" плісняву, а й врятувати взуття.

Щоправда, нам також знадобиться суперклей. Простим лайфхаком, як за допомогою цих двох інгредієнтів самостійно відремонтувати тріснуту підошву.

Як полагодити тріснуту підошву взуття за допомогою соди

  1. Найперше: взуття має бути повністю сухим.
  2. Протріть місце склеювання рідиною для зняття лаку чи якимось іншим знежирювачем.
  3. Після того як підошва підсохне, посипте місце стику содою, додайте суперклей і міцно притисніть.
  4. Потримайте місце склеювання кілька хвилин, аби все добре зафіксувалося.

Такої склейки має вистачити, аби проносити взуття ще 3-4 місяці. Єдине, на що варто звернути увагу — в дощову погоду краще взути щось інше.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...