Як закрити смачні малосольні огірки по-угорськи: Простий рецепт

У кожної господині є свій фірмовий рецепт, за яким вона солить огірки. І якщо ви пробували робити малосольні огірки за добу, спробуйте закрити огірки по-угорськи. theLime ділиться з вами оригінальним рецептом, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти: огірки (1 кг), часник (2-4 зубчики), житній хліб (3 скибочки), зелень (1 пучок), вода (1 л), сіль (1 ст. л.), цукор (0,5 ст. л.), запашний перець, лавровий лист.

Приготування:

Огірки промиваємо під проточною водою, зрізаємо кінчики з кожного боку. Беремо невелику каструлю, кип'ятимо в ній воду для розсолу, додаємо сіль і цукор. Знімаємо з вогню і чекаємо, щоб вона трохи охолола. Тим часом розігріваємо сковороду без олії та підсмажуємо на ній житній хліб із двох сторін. Банки миємо під проточною водою з харчовою содою. Також їх можна простерилізувати швидким способом, обдавши окропом. Або простерилізуйте в мікрохвильовій печі з невеликою кількістю води.

Зелень промиваємо, потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Рвемо руками або розрізаємо навпіл. Часник очищаємо від лушпиння і за бажанням ріжемо на пластини.

На дно кожної банки викладаємо шматочок підрум'яненого хліба, додаємо часник, зелень і спеції. Потім щільним шаром викладаємо огірки, а зверху - знову шматочок хліба і зелень. Заливаємо остиглим розсолом, накриваємо кришкою або марлею і залишаємо мінімум на 3-4 дні, а краще - на 5. Потім дістаємо огірки, перекладаємо в чисту банку і заливаємо процідженим розсолом. Накриваємо кришкою і зберігаємо в холодильнику.


Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...