У кожної господині є свій фірмовий рецепт, за яким вона солить огірки. І якщо ви пробували робити малосольні огірки за добу, спробуйте закрити огірки по-угорськи. theLime ділиться з вами оригінальним рецептом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти: огірки (1 кг), часник (2-4 зубчики), житній хліб (3 скибочки), зелень (1 пучок), вода (1 л), сіль (1 ст. л.), цукор (0,5 ст. л.), запашний перець, лавровий лист.
Приготування:
Огірки промиваємо під проточною водою, зрізаємо кінчики з кожного боку. Беремо невелику каструлю, кип'ятимо в ній воду для розсолу, додаємо сіль і цукор. Знімаємо з вогню і чекаємо, щоб вона трохи охолола. Тим часом розігріваємо сковороду без олії та підсмажуємо на ній житній хліб із двох сторін. Банки миємо під проточною водою з харчовою содою. Також їх можна простерилізувати швидким способом, обдавши окропом. Або простерилізуйте в мікрохвильовій печі з невеликою кількістю води.
Зелень промиваємо, потім викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Рвемо руками або розрізаємо навпіл. Часник очищаємо від лушпиння і за бажанням ріжемо на пластини.
На дно кожної банки викладаємо шматочок підрум'яненого хліба, додаємо часник, зелень і спеції. Потім щільним шаром викладаємо огірки, а зверху - знову шматочок хліба і зелень. Заливаємо остиглим розсолом, накриваємо кришкою або марлею і залишаємо мінімум на 3-4 дні, а краще - на 5. Потім дістаємо огірки, перекладаємо в чисту банку і заливаємо процідженим розсолом. Накриваємо кришкою і зберігаємо в холодильнику.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...