Зробіть м’ясо дійсно фантастично смачним. Шашлики будуть смачними, якщо замаринувати їх з томатною пастою або зі сметаною. Як це краще зробити, читайте далі. Рецепти прості та доступні, передають Патріоти України.
Приготувати такий можна з наступних продуктів:
Цибулю та часник наріжте та сипите до підготовленого м’яса. Полийте все томатною пастою, додайте сіль, перець, спеції для м’яса чи шашликів. Перемішайте та залиште маринуватися на 1-2 години. Маринад розрахований на 1 кг м’яса.
Вам потрібні такі продукти:
Часник, кінзу та цибулю подрібніть. Висипте до м’яса разом з сіллю, перцем та сметаною. Нехай трохи промаринується, а потім на шампури та на вугілля. Смачного!
Православне свято 7 грудня за новим календарем (20 грудня за старим) - день пам'яті святого Амвросія Медіоланського, який був єпископом, праведником і християнським письменником. У народі - Абросимів день. За юліанським календарем - день святої Катерин...
Учені заявили про те, що старіючі клітини людини можна "перезарядити", замінивши їхні крихітні "батарейки" - мітохондрії. Це відкриття може відкрити нові можливості в лікуванні різних захворювань, повідомляє Science Alert, передають Патріоти України. З...