Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів


Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України.

Подробиці

Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ціні на 70-100 грн. Навіщо переплачувати, якщо можна приготувати червону рибку вдома, додавши сіль та інші спеції на власний смак, а не так, як виробник любить — всього і побільше.

Найкращий засол червоної риби складається з 2 інгредієнтів — сіль та цукор. Пропорція 1 кг риби / 1 ст.л. цукру / 2 ст.л. солі. Якщо ви полюбляєте прянощі, то можете додати ще 1/2 ст.л. спецій, але часто вони перебивають неповторний смак ніжного лосося.

Обрізки варто брати в спеціалізованих рибних магазинах. По-перше, ви отримаєте продукт первинної заморозки, без відра льоду. По-друге, при запиті у продавчині точно будете знати, що зафасовані саме дрібні шматочки-обрізки, а не шкірки та кістки.

Що ваша улюблена піца розповідає про вас? Наука відповідає!

неділя, 10 серпень 2025, 10:30

Від оливок і шинок до яєць і суперечливого ананаса - вибір начинок для піци може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Доктор Алан Хірш, директор Фонду лікування та досліджень запахів і смаку в Чикаго, пояснює, що переваги...

Ризик раку може впасти на 50%, якщо ходити на роботу пішки - нове дослідження вражає!

неділя, 10 серпень 2025, 9:43

Піші прогулянки на роботу не тільки економлять гроші і збільшують кількість кроків на день, а й можуть значно знизити ризик розвитку деяких видів раку, передають Патріоти України. Вчені з Оксфордського університету (Великобританія) та Оклендського унів...