Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів


Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України.

Подробиці

Зверніть увагу, що готові солоні обрізки і морожені відрізняються в ціні на 70-100 грн. Навіщо переплачувати, якщо можна приготувати червону рибку вдома, додавши сіль та інші спеції на власний смак, а не так, як виробник любить — всього і побільше.

Найкращий засол червоної риби складається з 2 інгредієнтів — сіль та цукор. Пропорція 1 кг риби / 1 ст.л. цукру / 2 ст.л. солі. Якщо ви полюбляєте прянощі, то можете додати ще 1/2 ст.л. спецій, але часто вони перебивають неповторний смак ніжного лосося.

Обрізки варто брати в спеціалізованих рибних магазинах. По-перше, ви отримаєте продукт первинної заморозки, без відра льоду. По-друге, при запиті у продавчині точно будете знати, що зафасовані саме дрібні шматочки-обрізки, а не шкірки та кістки.

Забудьте про хімію! Цей натуральний засіб нейтралізує всі запахи у шафі

п’ятниця, 18 липень 2025, 7:07

Неприємний запах у шафі - проблема, з якою стикаються багато людей. Але не поспішайте використовувати хімічні освіжувачі: іноді достатньо простого природного засобу, щоб повернути речам свіжість. Один із найефективніших і водночас натуральних методів -...

Народні прикмети на 18 липня. Що цього дня прийнято робити для здоров'я, а чого не робити, щоб не відвадити гроші й удачу

п’ятниця, 18 липень 2025, 7:05

18 липня за новим церковним календарем (31 липня - за старим) - день пам'яті святого мученика Еміліана, який загинув за віру. У народі день дістав назву Омелянів. 18 липня за старим календарним стилем - день пам'яті священномученика Євсевія, єписк...