
Мариновані огірки - класика української кухні, без якої важко уявити зиму. Але знайома ситуація: відкриваєш банку, а там не хрумкі делікатеси, а мляві "губки". Що пішло не так? Ми зібрали найкращі поради від досвідчених господинь, як замаринувати огірки, щоб вони залишалися хрумкими навіть через пів року, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 1 літрову банку):
Приготування:
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...