Мариновані огірки - класика української кухні, без якої важко уявити зиму. Але знайома ситуація: відкриваєш банку, а там не хрумкі делікатеси, а мляві "губки". Що пішло не так? Ми зібрали найкращі поради від досвідчених господинь, як замаринувати огірки, щоб вони залишалися хрумкими навіть через пів року, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 1 літрову банку):
Приготування:
Відкидання спинки крісла в літаку здається простим жестом - натиснув кнопку, і сидіння відхилилося. Але на практиці це може викликати конфлікти серед пасажирів, передають Патріоти України. За опитуваннями закордонних туристичних порталів, до 60% пасажи...
Нерідко водіям здається, що миття авто - це елементарна справа. Втім неправильний вибір хімії та губок нерідко призводить до появи подряпин, втрати блиску та навіть корозії. Про це пише SUVNews, передають Патріоти України. Слід розуміти, що звичайні гу...