
Мариновані огірки - класика української кухні, без якої важко уявити зиму. Але знайома ситуація: відкриваєш банку, а там не хрумкі делікатеси, а мляві "губки". Що пішло не так? Ми зібрали найкращі поради від досвідчених господинь, як замаринувати огірки, щоб вони залишалися хрумкими навіть через пів року, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 1 літрову банку):
Приготування:
Ветеринарка закликала уникати кількох порід собак, незважаючи на нещодавнє зростання їх популярності. Вона навіть назвала представників однієї з них "невротичними психопатами", передають Патріоти України. У суперечливому відео в TikTok, яке переглянули...
Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...