Мариновані огірки - класика української кухні, без якої важко уявити зиму. Але знайома ситуація: відкриваєш банку, а там не хрумкі делікатеси, а мляві "губки". Що пішло не так? Ми зібрали найкращі поради від досвідчених господинь, як замаринувати огірки, щоб вони залишалися хрумкими навіть через пів року, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 1 літрову банку):
Приготування:
У вас всього 5 секунд, щоб знайти справжню дружину! Ця проста, але хитра головоломка перевірить вашу уважність і логічне мислення. Спробуйте знайти правильну відповідь і перевірити свій IQ, передають Патріоти України. На ілюстрації зображений чоловік і...
Кухонні шафи - одні з найзабрудненіших предметів меблів у будинку. Щоденне приготування їжі і смаження сприяють накопиченню липкого жиру та пилу. Це не лише псує зовнішній вигляд кухні, а й створює антигігієнічні умови. Регулярне очищення допомагає збе...