До м’ясних страв з мангала часто подають мариновану цибулю. Вона солодка, не гірчить, дуже хрумка. Навіть якщо ви не любите в класичному вигляді сиру цибулю, то такий варіант смакує багатьом, передають Патріоти України.
Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти кілька середніх цибулин, банку (500 мл), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового.
Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння.
Цибулеві кільця викладіть шарами, пересипавши цукром. Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме “варений” присмак, кількість додаткових інгредієнтів забезпечує ефект свіжої, хрумкої цибулі, але нічого не гірчить.
Залиште на кухні до повного охолодження, а потім на 4-6 годин — у холодильник. Бажано це робити ввечері, щоб цибуля протягом ночі маринувалася.
Після такого маринаду зникає гіркий смак цибулі і вона чудово підійде до салатів та додатків до м’ясних страв.
У кожного знаку зодіаку є своя тотемна тварина, яка відображає його характер, енергію та життєві уроки. Ось як вони виглядають, передають Патріоти України. Тотемна тварина може стати справжнім керівництвом у житті та допомогти розібратися в своїх сильн...
У стосунках однією з основних складових є довіра. Але навіть маленькі, здавалося б, безневинні слова можуть серйозно пошкодити цей важливий зв'язок, передають Патріоти України. Психологи наголошують, що деякі фрази можуть призвести до зростання напруг...