
До м’ясних страв з мангала часто подають мариновану цибулю. Вона солодка, не гірчить, дуже хрумка. Навіть якщо ви не любите в класичному вигляді сиру цибулю, то такий варіант смакує багатьом, передають Патріоти України.
Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти кілька середніх цибулин, банку (500 мл), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового.
Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння.
Цибулеві кільця викладіть шарами, пересипавши цукром. Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме “варений” присмак, кількість додаткових інгредієнтів забезпечує ефект свіжої, хрумкої цибулі, але нічого не гірчить.
Залиште на кухні до повного охолодження, а потім на 4-6 годин — у холодильник. Бажано це робити ввечері, щоб цибуля протягом ночі маринувалася.
Після такого маринаду зникає гіркий смак цибулі і вона чудово підійде до салатів та додатків до м’ясних страв.
Кроти часто здаються безневинними мешканцями саду, але їхні підземні тунелі здатні перетворити рівні грядки на справжнє поле битви. У процесі пошуку їжі ці тварини розривають землю, пошкоджуючи коріння квітів, овочів і декоративних рослин, передають Па...
Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.