До м’ясних страв з мангала часто подають мариновану цибулю. Вона солодка, не гірчить, дуже хрумка. Навіть якщо ви не любите в класичному вигляді сиру цибулю, то такий варіант смакує багатьом, передають Патріоти України.
Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти кілька середніх цибулин, банку (500 мл), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового.
Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння.
Цибулеві кільця викладіть шарами, пересипавши цукром. Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме “варений” присмак, кількість додаткових інгредієнтів забезпечує ефект свіжої, хрумкої цибулі, але нічого не гірчить.
Залиште на кухні до повного охолодження, а потім на 4-6 годин — у холодильник. Бажано це робити ввечері, щоб цибуля протягом ночі маринувалася.
Після такого маринаду зникає гіркий смак цибулі і вона чудово підійде до салатів та додатків до м’ясних страв.
Основна функція кондиціонеру – пом’якшення тканин. Однак експерти застерігають: не варто бездумно додавати цей засіб при кожному циклі прання, адже в деяких випадках він може нашкодити, передають Патріоти України. Інколи пом’якшувач тканин не менш важл...
Розвиток звички щоденного читання є корисним з будь-якого погляду. Що більше ви читаєте, то більше розвиваєте свій мозок, передають Патріоти України. Подібно до того, як м’язи потребують регулярного руху та стимуляції, щоб запобігти атрофії, читання тр...