Як замаринувати цибулю, щоб була солодка та хрумка

До м’ясних страв з мангала часто подають мариновану цибулю. Вона солодка, не гірчить, дуже хрумка. Навіть якщо ви не любите в класичному вигляді сиру цибулю, то такий варіант смакує багатьом, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти кілька середніх цибулин, банку (500 мл), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового.

Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння.

Цибулеві кільця викладіть шарами, пересипавши цукром. Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме “варений” присмак, кількість додаткових інгредієнтів забезпечує ефект свіжої, хрумкої цибулі, але нічого не гірчить.

Залиште на кухні до повного охолодження, а потім на 4-6 годин — у холодильник. Бажано це робити ввечері, щоб цибуля протягом ночі маринувалася.

Після такого маринаду зникає гіркий смак цибулі і вона чудово підійде до салатів та додатків до м’ясних страв.

Джерело: ПростоВей

Помилки можуть коштувати здоров'я! Названо звички, які підвищують рівень холестерину у крові

четвер, 10 жовтень 2024, 12:05

Багато людей страждають від високого рівня холестерину, що збільшує ризик серцевих захворювань. Для його контролю, важливо не тільки обмежити споживання жирної їжі та збільшити кількість клітковини у раціоні, але й звернути увагу на те, що ви п'єте, пе...

Схуднете швидше, ніж очікували! ТОП-5 корисних звичок, які змінять ваше тіло

четвер, 10 жовтень 2024, 11:30

Найкраща інвестиція у своє здоров'я –це час, витрачений на догляд за собою. Ми часто нехтуємо корисними звичками: від регулярних тренувань до правильного планування раціону та зниження рівня стресу перед сном, передають Патріоти України. Надлишок жиров...