Як замаринувати цибулю, щоб вона не гірчила і була хрусткою - шалений рецепт, який всіх здивує

Цибуля прекрасно доповнює будь-яку страву, додаючи їй пікантності та вишуканого аромату. Проте у сирому вигляді цей овоч славиться своєю гіркотою. Тому, щоб додати цибулю до салату, оселедця, бургерів, сендвічів чи будь-якої іншої страви, потрібно спочатку її замаринувати, передають Патріоти України.

Главред розповідає, як приготувати неймовірну мариновану цибулю, яка всіх захопить. Рецепт дуже простий та швидкий, тому він стане знахідкою, коли потрібно вкрай швидко щось приготувати до столу.

Спосіб приготування маринованої цибулі

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля – 2-3 штуки
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Окріп – 1 склянка
  • Яблучний оцет – 1 столова ложка
  • Цукор – 1 чайна ложка

Спочатку очищаємо цибулю від лушпиння та нарізаємо її тоненькими кружальцями. Після цього кладемо кружальця цибулі у глибоку ємність. Далі додаємо до цибулі сіль, цукор та яблучний оцет. Добре все перемішуємо

На цьому етапі заливаємо нашу цибулю окропом та залишаємо її до повного охолодження маринаду. Після того як наш маринад охолонув, викладаємо цибулеві кружальця на друшляк, щоб зайва рідина повністю стекла. Тепер ваші цибулеві кружальця готові до споживання. Додавайте їх до своїх кулінарних шедеврів та дивуйте друзів та знайомих. Смачного!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...