Цибуля прекрасно доповнює будь-яку страву, додаючи їй пікантності та вишуканого аромату. Проте у сирому вигляді цей овоч славиться своєю гіркотою. Тому, щоб додати цибулю до салату, оселедця, бургерів, сендвічів чи будь-якої іншої страви, потрібно спочатку її замаринувати, передають Патріоти України.
Главред розповідає, як приготувати неймовірну мариновану цибулю, яка всіх захопить. Рецепт дуже простий та швидкий, тому він стане знахідкою, коли потрібно вкрай швидко щось приготувати до столу.
Інгредієнти:
Спочатку очищаємо цибулю від лушпиння та нарізаємо її тоненькими кружальцями. Після цього кладемо кружальця цибулі у глибоку ємність. Далі додаємо до цибулі сіль, цукор та яблучний оцет. Добре все перемішуємо
На цьому етапі заливаємо нашу цибулю окропом та залишаємо її до повного охолодження маринаду. Після того як наш маринад охолонув, викладаємо цибулеві кружальця на друшляк, щоб зайва рідина повністю стекла. Тепер ваші цибулеві кружальця готові до споживання. Додавайте їх до своїх кулінарних шедеврів та дивуйте друзів та знайомих. Смачного!
Настав квітень – сезон висадки розсади у відкритий ґрунт все ближче, а догляд за нею все складніший. Зокрема, якщо ви хочете отримати добре сформовані та стійкі до погодних умов рослини, важливо забезпечити їм правильний полив, передають Патріоти Украї...
Полуниця – один із найпопулярніших фруктів, який славиться своїм соковитим і солодким смаком. Але, як виявилося, деякі люди тільки зараз починають розуміти, що це за плід насправді, передають Патріоти України. У відео, опублікованому в TikTok, користув...