Заморожування - один з найкращих способів зберегти овочі на зиму. Що найголовніше те, що таким чином вони не втрачають свій смак та залишаються корисними. Варто лише знати, як правильно це робити, передають Патріоти України.
В одному з блогів про харчування та прикорм (prikorm_kids_menu) в Instagram був опублікований спосіб, який допоможе господиням навчитися правильно заморожувати кабачки на зиму.
Зазвичай переважна більшість господинь робить так: ріже овочі, відразу складає їх у контейнер та заморжує.
Однак, за словами фудблогерки з блогу, так робити зовсім не варто. Саме у такий спосіб кабачки прилипають один до одного, утворюючи велику суцільну грудку, яку потім не зручно використовувати у приготуванні. Адже, доведеться перед цим весь лоток повністю розморожувати.
Для того, щоб правильно заморозити кабачки, потрібно:
1. Спочатку помити та просушити овочі.
2. Порізати їх кільцями чи півкільцями.
3. Викласти на обробну дошку один біля одного та у такому вигляді заморозити у морозилці.4. Коли овочі замерзнуть, дістати їх та перекласти у контейнер. Таким чином знову заморозити кабачки та зберігати впродовж тривалого часу. Готово!
Не поспішайте їх викидати — ці паростки можуть стати корисними помічниками на вашій грядці, передають Патріоти України. Висаджені в ґрунт на глибину близько 7 см і рясно политі за температури не нижче +10 °C, вони добре приживаються і дають нові рослин...
Нерідко автомобілісти припускаються серйозних помилок під час заправлення авто на АЗС. які можуть мати неприємні наслідки. Працівник автозаправної станції розповів, чого слід уникати. Про це пише UA Motors, передають Патріоти України. 1. Не варто їздит...