Заморожування - один з найкращих способів зберегти овочі на зиму. Що найголовніше те, що таким чином вони не втрачають свій смак та залишаються корисними. Варто лише знати, як правильно це робити, передають Патріоти України.
В одному з блогів про харчування та прикорм (prikorm_kids_menu) в Instagram був опублікований спосіб, який допоможе господиням навчитися правильно заморожувати кабачки на зиму.
Зазвичай переважна більшість господинь робить так: ріже овочі, відразу складає їх у контейнер та заморжує.
Однак, за словами фудблогерки з блогу, так робити зовсім не варто. Саме у такий спосіб кабачки прилипають один до одного, утворюючи велику суцільну грудку, яку потім не зручно використовувати у приготуванні. Адже, доведеться перед цим весь лоток повністю розморожувати.
Для того, щоб правильно заморозити кабачки, потрібно:
1. Спочатку помити та просушити овочі.
2. Порізати їх кільцями чи півкільцями.
3. Викласти на обробну дошку один біля одного та у такому вигляді заморозити у морозилці.4. Коли овочі замерзнуть, дістати їх та перекласти у контейнер. Таким чином знову заморозити кабачки та зберігати впродовж тривалого часу. Готово!
Смартфон ми підзаряджаємо щодня, і саме ці звички визначають, скільки проживе батарея. Дотримання кількох простих правил допоможе уникнути передчасної зношеності та відкласти дорогу заміну акумулятора. Про це пише iTechua, передають Патріоти України. Щ...
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...