Один з найкращих способів зберегти полуницю на зиму - заморозити її. Однак, ягода як і більшість інших, стає м’якою після розморожування та не тримає форму. Тому, потрібно знати як правильно це робити,передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz поділиться з вами найкращими способом заморожування полуниці на зиму.
Технологія заморожування:
1. Спочатку потрібно підготувати полуницю, а саме ретельно помити її у холодній воді та просушити паперовими рушниками.
2. Далі потрібно почистити ягоди від хвостиків та за бажанням порізати полуницю на менші шматки, якщо вона велика.
3. Підготовлену полуницю викласти на піднос та поставити в морозилку. Повністю заморозити ягоду.
4. Після заморожування, перекласти ягоди у пакет та щільно його закрити. Знову перекласти їх у морозилку.
На замітку: використати заморожену полуницю краще за півроку.
Як використовувати заморожену полуницю?
Заморожена полуниця – це чудовий інгредієнт для освіжаючих літніх напоїв, одним з яких є смузі. Фудблогерка Анна з ніком filanna.cooking на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом полунично-бананового смузі, який ви приготуєте за 10 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Спочатку порізати довільними шматками полуницю та банан. Перекласти все у чашу блендера.
2. Налити до фруктів молоко, йогурт чи сметану.
3. Додати мед чи цукор. За бажанням покласти кубики льоду, або додати їх у вже готовий напій. Закрити комбайн кришкою та збити всі інгредієнти до однорідної маси.
4. Отриману масу вилити у склянку. Смачного!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...