Як заощадити пів пляшки гелю для миття посуду? Просто додайте цей інгредієнт до засобу

Гелю для миття посуду стане вдвічі більше, і такий засіб не поступається ефективністю звичайному, передають Патріоти України.

Засіб для миття посуду – це вкрай потрібна річ на кожній кухні. І щоб його часто не купувати, мийний засіб можна зробити вдома самостійно чи подвоїти об’єм того, що є, додавши до нього лише один копійчаний складник, який, напевно, знайдеться у кожному домі. Розповідаємо, як зробити гель для миття посуду самостійно, щоб заощадити свої кошти на його придбанні.

Як зекономити на засобі для миття посуду

Щоб самостійно зробити гель для миття посуду, візьміть порожню пляшку і вилийте туди половину мийного засобу. Потім закип’ятіть 500 грамів води, додайте в окріп 200 грамів соди і залиште суміш вистигати.

Після того, як содовий розчин охолоне, одну частину налийте до однієї пляшки з гелем, іншу – до другої. Суміш із гелем і содою треба добре потрусити, щоб гель розмішався і був однорідної консистенції. Таким чином у вас вийдуть дві повні пляшки мийного засобу для посуду. Через пів години суміш можна використовувати.

Завдяки простій харчовій соді ви зможете подвоїти запаси гелю для миття посуду, що дуже зручно й вигідно, адже не доведеться йти до магазину та купувати нову пляшку.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...