Як запекти омлет у духовці - рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком

Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме, передають Патріоти України.

Ніжний омлет у духовці

Інгредієнти:

  • яйця – 6 штук
  • молоко - 300 мл
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • вершкове масло - 20 г

Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте. Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.

Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин. Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень. Смачного!

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...