Як запекти омлет у духовці - рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком

Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме, передають Патріоти України.

Ніжний омлет у духовці

Інгредієнти:

  • яйця – 6 штук
  • молоко - 300 мл
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • вершкове масло - 20 г

Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте. Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.

Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин. Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень. Смачного!

Добрива бувають небезпечними! ТОП-5 загроз вашому врожаю

середа, 29 червень 2022, 11:22

Кожен дачник хоче, щоб його урожай був хорошим, міцним і корисним, тому використовує різні добрива. Деякі засоби призводять до плачевних результатів, передають Патріоти України. Якщо ви не хочете замість пишного врожаю отримати хворі рослини і залишити...

Закопайте одну пігулку під томати, і вони рясно заплодоносять, а плоди не гнитимуть (відео)

вівторок, 28 червень 2022, 17:22

Кальцій - важливий вітамін, що забезпечує міцність кісток та зубів людини. Однак він необхідний і рослинам, зокрема, томатам, адже при його нестачі проявляється небезпечна вершинна гнилизна (це можливо, наприклад, у такі посушливі дні, як зараз), перед...