Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте. Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.
Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин. Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень. Смачного!
Цей психологічний тест допоможе краще зрозуміти себе. Подивіться на картинку і скажіть, що привернуло вашу увагу в першу чергу - метелика чи два обличчя, спрямовані одне на одного. Ваш вибір покаже, до якого типу людей ви належите: екстраверта чи інтро...
Час для психологічного тесту! Подивіться на картинку уважно і скажіть, що привернуло вашу увагу в першу чергу - птаха, схованого в хмарах, чи дорогу. Ваш вибір може багато розповісти про ваш характер та цінності, передають Патріоти України. Психологічн...