
Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте. Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.
Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин. Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень. Смачного!
Християни східного обряду 3 грудня за новим календарем (16 грудня за старим) віздначають день пам'яті святого Іоана Мовчальника. За юліанським календарем - день пам'яті архієпископа Константинопольського Прокла, преподобного Григорія Декаполіта. *** ....
Новорічні свята вже близько, і саме час подумати про подарунки. Щоб не помилитися, варто обирати їх з урахуванням характеру та вподобань близьких людей. Ми зібрали поради астрологів: що подарувати кожному знаку зодіаку, щоб свято стало по-справжньому ч...