Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте. Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.
Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин. Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень. Смачного!
Кожен дачник хоче, щоб його урожай був хорошим, міцним і корисним, тому використовує різні добрива. Деякі засоби призводять до плачевних результатів, передають Патріоти України. Якщо ви не хочете замість пишного врожаю отримати хворі рослини і залишити...
Кальцій - важливий вітамін, що забезпечує міцність кісток та зубів людини. Однак він необхідний і рослинам, зокрема, томатам, адже при його нестачі проявляється небезпечна вершинна гнилизна (це можливо, наприклад, у такі посушливі дні, як зараз), перед...