Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте. Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.
Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин. Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень. Смачного!
У кожного знаку зодіаку є своя тотемна тварина, яка відображає його характер, енергію та життєві уроки. Ось як вони виглядають, передають Патріоти України. Тотемна тварина може стати справжнім керівництвом у житті та допомогти розібратися в своїх сильн...
У стосунках однією з основних складових є довіра. Але навіть маленькі, здавалося б, безневинні слова можуть серйозно пошкодити цей важливий зв'язок, передають Патріоти України. Психологи наголошують, що деякі фрази можуть призвести до зростання напруг...