Як зарядити смартфон, якщо вдома немає світла: ТОП-5 корисних порад

Повторні відключення світла в Україні невдовзі можуть знову запровадити, тому українцям краще заздалегідь запасатися корисними лайфхаками. Одним із них є зарядка смартфона в умовах відсутності електроенергії будинку, передають Патріоти України.

Ноутбук

До ноутбука можна підключити смартфон і незабаром він зарядиться. Однак варто наголосити, що на самому пристрої повинен бути заряд.

Автомобіль

Якщо в будинку немає світла, чудовим рятівником стане автомобіль, в якому можна швидко підзарядити ваш телефон та залишатися на зв’язку.

Бездротова колонка

Сподіватися, що цей пристрій зарядить ваш смартфон на всі 100%, не варто, проте підтримувати заряд на телефоні за допомогою неї можна, поки в будинку не ввімкнуть світло.

Генератор чи портативна зарядна станція

Ці пристрої є додатковим джерелом світла в будинку. Крім того, за допомогою них можна заряджати телефон, коли електрику вимикають надовго.

Пункт незламності

На відміну від попередніх способів, для цього доведеться виходити з дому. У Пунктах незламності є все необхідне людям на періоди відключення електроенергії. Можна також зарядити свій телефон і залишатися на зв’язку.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.