Як заснути за дві хвилини - дієвий військовий метод, якому понад 80 років

Якісний сон підтримує фізичне та психічне здоров'я. Проте часто люди стикаються з проблемою, коли довго не можуть заснути і це погано впливає на їх самопочуття, передають Патріоти України.

Але є перевірений військовий метод, який допоможе вам заснути за дві хвилини. OBOZREVATEL дізнався, як правильно його застосовувати.

Американський спортивний тренер Ллойд Вінтер розробив цей метод під час Другої світової війни, щоб солдати могли добре відпочити та набратись сил. Це дозволяло їм спати навіть, сидячи в кріслі під звуки боїв та стрілянини.

Щоб досягти бажаного ефекту, вам необхідно лягти на спину, підклавши подушки під голову, коліна та кожну руку. Потім закрийте очі та повільно дихайте. Розслабте обличчя, язик і губи.

Опустіть плечі, розслабте руки, ноги, грудну клітку і ребра, подумки дозвольте середній частині тіла розтягнутися. Відчуйте стан розслаблення і асоціюйте його зі словом "спокій".

Щоб заснути, очистіть свій розум, уявивши себе у спокійному місці, наприклад, на безлюдному острові. Важливо уникати будь-якого руху тілом. Якщо все це не вдається, промовляйте слова "не думай" протягом 10 секунд. І тоді ви повинні заснути.

Для освоєння цієї техніки потрібно шість тижнів або 42 ночі. За словами Вінтера, такий метод має 96-відсотковий показник успіху і значно покращує всебічні показники тих, хто її застосовує.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...