Як засолити сало, щоб шкірка була м’яка - давня хитрість

Для багатьох сало це улюблений продукт в Україні, і не тому, що українці салофанатики, а через те, що це неймовірно смачно та поживно, передають Патріоти України

Дехто вирішує готувати його самостійно. При цьому недосвідчені господині можуть скаржитися на те, що закуска не завжди виходить ідеальною, наприклад, шкірка залишається твердою. Виправити цю ситуацію легко, якщо відповідально поставитись до процесу готування.

Насамперед слід звернути увагу на вибір сала.

Краще брати сало завтовшки трохи більше 5 сантиметрів. Якщо сало має рожевий відтінок, це говорить про те, що порося досить довго не могли заколоти, через що частинки свинячої крові потрапили в сало або свиню зарізали під час її «весільного» періоду.

Засолити сало самостійно легко. Потрібно підготувати сам продукт, а також воду, запашний перець, часник та сіль.

В каструлю із літром води потрібно додати 5 столових ложок солі. Після цього рідину слід довести до кипіння.

У розсіл після цього додається часник, перець. Потім воду потрібно остудити та залити в банки, куди попередньо було вміщено сало.

Сало повинне настоятися в холодильнику не менше трьох днів. Після цього шкірка буде м’якою, а сало неймовірно смачним.

Найкращі кондиціонери для обігріву взимку. Рекомендації від компанії «Кондиціонери України»

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:46

Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...

Тест на характер: Оберіть двері - і дізнайтесь, яке випробування готує вам доля

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:30

Перед вами - шість дверей. Подивіться на зображення і оберіть ті, які інтуїтивно здаються "вашими", передають Патріоти України. Не роздумуйте довго — просто довіртесь собі. А потім прочитайте, що означає ваш вибір. Готуйтеся до кар'єрного прориву. Попе...