Як засолити сало, щоб шкірка була м’яка - давня хитрість

Для багатьох сало це улюблений продукт в Україні, і не тому, що українці салофанатики, а через те, що це неймовірно смачно та поживно, передають Патріоти України

Дехто вирішує готувати його самостійно. При цьому недосвідчені господині можуть скаржитися на те, що закуска не завжди виходить ідеальною, наприклад, шкірка залишається твердою. Виправити цю ситуацію легко, якщо відповідально поставитись до процесу готування.

Насамперед слід звернути увагу на вибір сала.

Краще брати сало завтовшки трохи більше 5 сантиметрів. Якщо сало має рожевий відтінок, це говорить про те, що порося досить довго не могли заколоти, через що частинки свинячої крові потрапили в сало або свиню зарізали під час її «весільного» періоду.

Засолити сало самостійно легко. Потрібно підготувати сам продукт, а також воду, запашний перець, часник та сіль.

В каструлю із літром води потрібно додати 5 столових ложок солі. Після цього рідину слід довести до кипіння.

У розсіл після цього додається часник, перець. Потім воду потрібно остудити та залити в банки, куди попередньо було вміщено сало.

Сало повинне настоятися в холодильнику не менше трьох днів. Після цього шкірка буде м’якою, а сало неймовірно смачним.

Допомагають схуднути! Які продукти розганяють метаболізм - їх рекомендовано їсти щодня

понеділок, 8 липень 2024, 20:35

Яка їжа не лише смачна, а й дуже корисна для фігури: повний список, передають Патріоти України. Якщо ви втомилися обмежувати себе в їжі, вчені рекомендують ці види продуктів, які не лише не шкодять фігурі, а й допомагають швидше схуднути. Їх рекомендов...

Доступні всім! ТОП-6 трав, які варто вживати для підтримки вашого здоров’я

понеділок, 8 липень 2024, 19:56

Цілющі трави, інакше називають лікарськими рослинами, збирають у дикій природі або спеціально вирощують через їхню лікувальну цінність, передають Патріоти України. На сторінці ElevateMindHQ вийшло відео про звичні нам трави, вживання яких принесе неаби...