Як засолити сало, щоб шкірка була м’яка - давня хитрість

Для багатьох сало це улюблений продукт в Україні, і не тому, що українці салофанатики, а через те, що це неймовірно смачно та поживно, передають Патріоти України.

Дехто вирішує готувати його самостійно. При цьому недосвідчені господині можуть скаржитися на те, що закуска не завжди виходить ідеальною, наприклад, шкірка залишається твердою. Виправити цю ситуацію легко, якщо відповідально поставитись до процесу готування.

Насамперед слід звернути увагу на вибір сала.

Краще брати сало завтовшки трохи більше 5 сантиметрів. Якщо сало має рожевий відтінок, це говорить про те, що порося досить довго не могли заколоти, через що частинки свинячої крові потрапили в сало або свиню зарізали під час її «весільного» періоду.

Засолити сало самостійно легко. Потрібно підготувати сам продукт, а також воду, запашний перець, часник та сіль.

В каструлю із літром води потрібно додати 5 столових ложок солі. Після цього рідину слід довести до кипіння.

У розсіл після цього додається часник, перець. Потім воду потрібно остудити та залити в банки, куди попередньо було вміщено сало.

Сало повинне настоятися в холодильнику не менше трьох днів. Після цього шкірка буде м’якою, а сало неймовірно смачним.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...