Засолена скумбрія чи оселедець – уже як традиційна страва, без якої не обійдеться жодне застілля. А новорічна ніч так тим паче! Тож, тримайте від нас подарунок - вкрай простий рецепт найсмачнішої засоленої риби, зазначають Патріоти України.
Крок перший – нарізаємо скумбрію шматочками, попередньо її очистивши.
Крок другий – сіль насипаємо до тарілки і обвалюємо у ній кожен зі шматочків скумбрії. Після перекладаємо рибу до окремої посудини.
Крок третій – накриваємо усе кришкою та залишаємо на дві години при кімнатній температурі. Після рибу промиваємо і додаємо до неї цибулю, нарізану кільцями. На завершення – усе поливаємо рослинною олією.
Натуральний догляд за шкірою переживає справжнє відродження. Все більше жінок відмовляються від дорогих салонних процедур на користь простих домашніх засобів. І не дарма: правильно підібрані рецепти можуть творити дива - особливо коли вашій шкірі термі...
Американська бортпровідниця Шер Кіллоу з Далласа, яка вже шість років працює в авіації, закликала пасажирів припинити носити один популярний предмет гардеробу на борту. За її словами, це не лише негігієнічно, а й потенційно небезпечно - можна підхопити...