Засолена скумбрія чи оселедець – уже як традиційна страва, без якої не обійдеться жодне застілля. А новорічна ніч так тим паче! Тож, тримайте від нас подарунок - вкрай простий рецепт найсмачнішої засоленої риби, зазначають Патріоти України.
Крок перший – нарізаємо скумбрію шматочками, попередньо її очистивши.
Крок другий – сіль насипаємо до тарілки і обвалюємо у ній кожен зі шматочків скумбрії. Після перекладаємо рибу до окремої посудини.
Крок третій – накриваємо усе кришкою та залишаємо на дві години при кімнатній температурі. Після рибу промиваємо і додаємо до неї цибулю, нарізану кільцями. На завершення – усе поливаємо рослинною олією.
Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...
Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...