Засолена скумбрія чи оселедець – уже як традиційна страва, без якої не обійдеться жодне застілля. А новорічна ніч так тим паче! Тож, тримайте від нас подарунок - вкрай простий рецепт найсмачнішої засоленої риби, зазначають Патріоти України.
Крок перший – нарізаємо скумбрію шматочками, попередньо її очистивши.
Крок другий – сіль насипаємо до тарілки і обвалюємо у ній кожен зі шматочків скумбрії. Після перекладаємо рибу до окремої посудини.
Крок третій – накриваємо усе кришкою та залишаємо на дві години при кімнатній температурі. Після рибу промиваємо і додаємо до неї цибулю, нарізану кільцями. На завершення – усе поливаємо рослинною олією.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...