Виявлено простий метод зберігання яблук, який дозволяє зберегти їх свіжими, смачними й апетитними навіть через шість тижнів після покупки. Фахівці пояснюють, що головною причиною швидкого псування фруктів є газ етилен, який вони виділяють і який прискорює дозрівання, передають Патріоти України.
Щоб уповільнити цей процес, достатньо обгорнути кожне яблуко в газету, розкласти їх в один шар у картонній коробці та зберігати у шафі, подалі від інших фруктів і овочів. Такий спосіб ізолює яблука і не дає їм псувати одне одного, зберігаючи їхній смак, текстуру та привабливий вигляд.
Дослідження показали, що яблука, збережені за цією методикою, залишаються хрусткими, соковитими та кисло-солодкими навіть після понад шести тижнів. Альтернативний спосіб — помістити яблука у герметичний паперовий пакет і зберігати у холодильнику в ящику для овочів. Хоча цей метод дещо поступається першому, він також довго зберігає фрукти свіжими.
Оцет називають одним із основних засобів, який дозволяє зберігати чистоту унітазів. За його допомогою можна позбутися навіть застарілих забруднень, якщо поєднати з оцтом соду, передають Патріоти України. Окрім цього, оцет із содою допоможе позбутися й ...
Осіннє підживлення є одним із найважливіших етапів догляду за яблукнями та іншими плодовими деревами в саду. Внесення мінеральних та органічних добрив восени допомагає компенсувати поживні речовини, які дерево втратило протягом сезону, передають Патріо...