В Україну прийшла війна і кожен з нас намагається виживати в умовах воєнного стану. Хліб зараз намагаються купувати з запасом або пекти самим, адже не завжди в магазинах можна знайти свіжий. Як потрібно зберігати хліб, щоб він був м'яким, без цвілі і не черствів, передають Патріоти України.
Свіжий хліб слід зберігати в крафт пакеті або папері для випічки. Особливо це стосується білого хліба і бездріжджового. Щоб хліб в будинку ніколи не пліснявів, варто купити дерев'яну хлібницю. Покласти туди лляний рушник. Через пластмасові чи залізні хлібниці він швидко черствіє. У хлібницю можна покласти часточку яблука або пару кубиків рафінованого цукру, тоді хліб буде свіжим ще пару днів.
Білий та чорний хліб не можна зберігати в одному місці. Якщо один з них зіпсувався, викидати доведеться дві буханки. Прекрасним місцем для зберігання хліба є морозилка. Зберігати в морозилці можна будь-який хліб і білий, і чорний. Ось тільки заморожувати краще попередньо нарізний хліб, тоді він буде свіжим і різати вже не потрібно. А ось у холодильнику хліб зберігати не можна. Через перепад температури хліб швидко черствіє та змінює смак.
Хліб без упаковки можна зберігати не більше ніж 24 години. У холодильнику зберігати хліб до 3 днів. У морозилці можна зберігати хліб до 3-6 місяців.
Споживання певних продуктів сприяє прискореному старінню організму - і це зачіпає не лише зовнішній вигляд, але й здоров’я в цілому. Ось чому варто замінити їх на більш корисні альтернативи, передають Патріоти України.
Італійки давно вважаються іконами стилю та жіночності. Їхня краса - це не про надмірність чи яскравий макіяж, а про доглянуту шкіру, здоровий блиск і вміння підкреслити природне. Їхній стиль - легкий, невимушений, але продуманий до дрібниць, передають ...