Як зберегти свіжість м'яса, якщо довго немає світла: ТОП-5 простих лайфхаків

Багато господинь все ж таки вважають за краще готувати страви зі свіжого м'яса, а не заморожувати його. Однак через постійні відключення світла, є ризик, що куплений шматок швидко пропаде, передають Патріоти України. Досвідчені шеф-кухарі поділилися лайфхаками, як продовжити термін зберігання м'яса. Як продовжити свіжість м'яса, якщо немає світла?

Якщо свіжість м'яса потрібно зберегти всього на добу, достатньо змочити паперовий рушник в оцті та обернути ним шматок м'яса.Якщо замочити м'ясо в оцті, воно пролежить від 3 до 5 днів. Для цього потрібно приготувати маринад: змішати в окропі, сіль, прянощі, подрібнену цибулю та оцет. Остудити. М'ясо нарізати на шматочки та залити маринадом.

Кисле молоко допоможе продовжити термін зберігання м'яса від 2 до 3 днів. Для цього нарізане на шматочки м'ясо заливають кислим молоком так, щоб воно було вищим за рівень на пару сантиметрів.

На три дні можна зберегти м'ясо свіжим, якщо залити його гірчичним розчином. Для цього гірчичний порошок потрібно розвести з окропом, додати сіль та цукор і натерти їм м'ясо, скласти його в пакет, але не закручувати кінець. Зберігати у холодильнику, навіть якщо відключать світло, або на балконі.Ще м'ясо можна залити медом, що продовжить його свіжість до трьох днів. Для цього м'ясо потрібно розрізати на шматочки та залити рідким медом. Якщо мед зацукрився, його можна розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, дати трохи охолонути і заливати

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...