Крім того, що диня просто смачна, вона містить мало калорій та багато поживних речовин. Але після того, як ви розрізали диню, вона зберігається дуже недовго - на превеликий жаль любителів цього солодкого та ароматного плоду, передають Патріоти України.
Термін зберігання баштанних культур у розрізаному вигляді не дуже великий. Деякими нюансами, які допоможуть зберегти свіжість та аромат дині на триваліший час, поділився портал today.ua.
Щоб зберегти диню в холодильнику, вам знадобиться одна з таких речей:
Шматочки розрізаної дині помістіть у пластиковий або скляний контейнер. Щільно закрийте кришкою та поставте в холодильник. Якщо кришки немає, затягніть краї харчової плівкою. Основний момент тут — не допустити проникнення повітря, щоб плід не вбирав інші запахи з холодильника.
Деякі господині заморожують диню. Для цього розкладіть шматочки в пакети для заморожування в один шар, вичавте з них повітря і помістіть в морозилку.
Диню, яку ще не розрізали, зберігайте в прохолодному і темному місці, що добре провітрюється. Якщо плід ще недозрілий, можете помістити його на сонце на кілька днів. Але не перетримуйте — у випадку, коли на дині з’являються м’які місця або вм’ятини, вона стає переспілою. Про стиглість плода сигналізує глухий звук, якщо по дині постукати кісточками пальців.
У кавоманів часто виникає запитання, чи справді вона зневоднює організм. Видання RealSimple спробувало відповісти на це питання у своїй статті та розповіло, як саме впливає ваша улюблена ранкова чашка на рівень гідратації, передають Патріоти України з...
Правильне харчування та здоровий спосіб життя є ключовими факторами для довголіття. Однак існують вітаміни, які також впливають на тривалість нашого життя, передають Патріоти України з посиланням на сайт Real simple. Дієтолог Кейтлін Комо розповіла, що...