
Попри те, що у шанувальників цієї закуски смачне сало практично не залежується, та все ж слід розібратися, як його правильно зберігати. Особливо це стосується того, як довго продукт "тримається" при кімнатній температурі і скільки - в холоді, передають Патріоти України.
Краще не нехтувати головними особливостями зберігання сала. Як це робити правильно, розповіли на порталі "Главред".
В основному ми зберігаємо сало в холодильнику або морозильній камері. Це стосується і копченого, і солоного сала. Не слід забувати прості правила:
Все залежить від того, як швидко ви плануєте його з’їсти. Особливо це стосується копченого сала — воно має дещо інший термін зберігання, тому не варто залишати ароматний шматочок на потім. Загалом же правила такі:
Як і будь-який інший продукт тваринного походження, сало для тривалого зберігання необхідно ізолювати від навколишнього середовища. Можна просто помістити його в пакет і щільно загорнути, щоб він не пропускав повітря. Так продукт довше збережеться і буде тішити вас своїм смаком.
Найдовший термін зберігання забезпечить морозильна камера. Як це робити, описано вище. Однак є один нюанс, який стосується саме копченого сала — перед тим, як помістити продукт в морозилку, кожен шматок загорніть у фольгу або харчову плівку — обов’язково у три шари.
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...