Як збирати врожай огірків до пізньої осені? Допоможе всього один засіб

Столовий оцет здатен допомогти продовжити плодоношення огірків до пізньої осені. Засіб дійсно підвищує врожайність. Досвідчені дачники часто використовують оцет. Він покращує засвоєння кальцію, фосфору та калію. Окрім того, оцет здатен захистити від кореневих хвороб, передають Патріоти України.

Як приготувати підживлення

Для цього потрібно зробити розчин. Розведіть у 10 л води 1 склянку оцту 9%. Поливайте огірки під корінь. Зверніть увагу, що ґрунт перед цим треба окремо зволожити просто водою.

Також можна приготувати розчин для помідорів. Для цього потрібно склянку оцту змішати з подрібненою шкаралупою від яєць. Поставити настоюватись на 24 години. А потім проціджують та розводять у 10 л води. Полийте помідори та повторіть процедуру через 14 днів.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...