Краще страви, ніж омлет, для сніданку просто не знайти. Яйця - дуже корисні для здоров’я, а ще вони ситні та некалорійні, передають Патріоти України.
Залишилося тільки дізнатися, як приготувати пишний та високий омлет, який не осідає після приготування.
Головний секрет пишного омлету – правильне збивання яєць.
Якщо ви збиваєте яйця в піну блендером чи міксером, у цьому ваша помилка.
Чим більше піни, тим більша ймовірність, що омлет осяде.
Щоб такого не сталося, збивати яйця потрібно бабусиним методом – виделкою, помішуючи до однорідної суміші. Тобто не збиваємо, а перемішуємо.
Яєць та молока в омлеті має бути порівну. Якщо у вас немає кухонних ваг, щоб зважити продукти, скористайтеся наступною порадою.
Налийте в половину шкаралупи від яйця молоко і вилийте його в миску. Повторіть.
Так вийде одне куряче яйце та одне «яйце» молока.
Якщо ви кулінар-початківець, не додавайте до страви крохмаль, м’ясо, овочі, зелень, гриби.
Ці інгредієнти лише обтяжують омлет та не дають йому піднятися.
Вибирайте сковороду з товстим дном та високими краями.
А ще краще приготувати омлет у мультиварці, тоді він точно вийде пишним.
Коли омлет вже готовий, не поспішайте відразу подавати його на стіл. Залишіть омлет на 2-3 хвилини на плиті, щоб він не осів через перепад температур.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...