Як зменшити час заряджання телефону - допоможуть дві дієві поради

Постійні відключення світла змусили українців швидко пристосуватися до нових умов. Саме тому слід знати дві прості поради, які допоможуть пришвидшити зарядження принаймні на чверть часу, передають Патріоти України.

Двома дієвими лайфхаками поділилося "Радіо Трек". Зазначимо, що вони якнайкраще підходять для тих моментів у графіках відключень, коли енергетики повертають у будинки українців світло.

Тож як швидко зарядити телефон?

  • Користуйтеся розеткою і, за можливості, "рідним" для смартфона зарядним пристроєм.

Наявність павербанків у блекаути — це добре, але у них майже завжди відсутня функція "швидкого заряджання", якою так відомі сучасні телефони. Якщо є можливість "нагодувати" гаджет саме від електромережі, обирайте саме цей варіант. Це дозволить телефону прискорити швидкість заряджання, а також вбереже батарею від псування, продовживши її якісну роботу.

Якщо ж блекаут затягується і доводиться використовувати альтернативні способи підтримання телефону у робочому стані, стежте за тим, щоб під час підключення гаджета до USB-порту завжди була вибрана функція "Тільки заряджання". Передавати чи отримувати файли у такому разі смартфону аж ніяк не треба.

  • Заряджайте телефон вимкненим.

Що менше програм смартфону потрібно підтримувати у робочому, нехай навіть і фоновому, режимі, то швидше відбувається заряджання. Тож якщо необхідно максимально скоротити кількість часу, який ваш гаджет проводить підключеним до електромережі, сміливо вимикайте його.

Альтернативою також є вибір режиму польоту, що вимкне використання мобільного інтернету чи Wi-Fi, передачу даних по GPS, а також функцію Bluetooth. Фахівці переконують: якщо заряджати телефон повністю вимкненим, це дозволить скоротити час заряджання приблизно на 25%.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...