Постійні відключення світла змусили українців швидко пристосуватися до нових умов. Саме тому слід знати дві прості поради, які допоможуть пришвидшити зарядження принаймні на чверть часу, передають Патріоти України.
Двома дієвими лайфхаками поділилося "Радіо Трек". Зазначимо, що вони якнайкраще підходять для тих моментів у графіках відключень, коли енергетики повертають у будинки українців світло.
Наявність павербанків у блекаути — це добре, але у них майже завжди відсутня функція "швидкого заряджання", якою так відомі сучасні телефони. Якщо є можливість "нагодувати" гаджет саме від електромережі, обирайте саме цей варіант. Це дозволить телефону прискорити швидкість заряджання, а також вбереже батарею від псування, продовживши її якісну роботу.
Якщо ж блекаут затягується і доводиться використовувати альтернативні способи підтримання телефону у робочому стані, стежте за тим, щоб під час підключення гаджета до USB-порту завжди була вибрана функція "Тільки заряджання". Передавати чи отримувати файли у такому разі смартфону аж ніяк не треба.
Що менше програм смартфону потрібно підтримувати у робочому, нехай навіть і фоновому, режимі, то швидше відбувається заряджання. Тож якщо необхідно максимально скоротити кількість часу, який ваш гаджет проводить підключеним до електромережі, сміливо вимикайте його.
Альтернативою також є вибір режиму польоту, що вимкне використання мобільного інтернету чи Wi-Fi, передачу даних по GPS, а також функцію Bluetooth. Фахівці переконують: якщо заряджати телефон повністю вимкненим, це дозволить скоротити час заряджання приблизно на 25%.
13 травня за новим стилем (26 за старим) вшановують пам'ять мучениці Лукерії, мученика Олександра Римського і преподобномученика Макарія Канівського. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Якова Зеведеєва. . Якщо цього дня в небі ввечер...
Редиска – одна з перших культур, які висівають навесні. Але навіть досвідчені городники нерідко стикаються з проблемою стрілкування, коли замість соковитого коренеплоду рослина витягується вгору. У такому разі редиска стає твердою, волокнистою, гіркою ...