Як знизити потяг до солодкого: Дієтолог назвав ідеальний продукт для кожного ранку

Дієтологи з Америки назвали продукт, який допомагає людям, що дотримуються дієти, впоратися з потягом до солодкого протягом дня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Eat This, Not That!

Так, експерти кажуть, що найкраще у боротьбі з бажанням з'їсти щось солодке допоможе сніданок із вівсяної каші.

За словами дієтологині Трісти Бест, багато традиційних продуктів для сніданку на зразок пластівців з молоком або випічки, що продається в кафе, може збільшити денне споживання цукру.

До того ж сніданок із солодких пластівців з молоком швидко вгамує голод, але ви незабаром знову зголоднієте і будете вгамовувати голод великою кількістю вуглеводів і цукру.

Лікарка Ліза Янг сказала, що найкращим способом боротися з потягом до солодкого є щоденне вживання вівсяної каші на сніданок. Все тому, що у каші міститься клітковина, яка корисна та допомагає підтримувати в нормі рівень цукру. Також вона знижує потяг до солодкого.

Окрім того, зайві білки та жири можуть послабити бажання з'їсти щось солодке, тому варто додати у вівсянку нежирне молоко, насіння льону та ягоди.


Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...