
Трістан Велч - шеф-кухар ресторану Parker's Tavern у Кембриджі, який спеціалізується на приготуванні їжі з низьким рівнем відходів. Він рекомендує за можливості не позбавлятися харчових відходів, а повертати їх до життя. Нещодавно у своєму блозі шеф пояснив, як відновити м'якість черствого хліба, передають Патріоти України.
Це дуже простий спосіб і він працює. Тіистан пропонує спочатку намочити хліб. Зробити це можна просто під краном. Важливо, щоб ваш черствий хліб добре просочився водою.
Після цього, коли хліб стане дуже вологим, потрібно помістити його в нагріту до 200 градусів духовку приблизно на п'ять хвилин. Для великих буханців потрібно трохи більше часу в духовці.
Після того, як хліб трохи охолоне, його можна їсти і він вже не буде черствим.
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...