Як зробити дуже соковитий фарш для пельменів - простий рецепт із секретом

Що може бути смачніше за домашні пельмені? Мабуть, нічого! На жаль, не завжди фарш для приготування цієї страви виходить соковитий, а самі пельмені з бульйоном усередині, передають Патріоти України.

Якщо ви не знаєте, як досягти такого ефекту, обов’язково беріть цей рецепт на замітку, адже фарш, приготовлений в такий спосіб виходить дуже соковитим.

Складові:

  • свинина 0,600
  • яловичина 0,600
  • цибуля ріпчаста 0,250
  • часник 0,015
  • сіль, перець за смаком
  • молоко 0,100
  • масло вершкове 0,100

Приготування:

1. Миємо м’ясо в холодній воді, прибираємо всі жили і плівки, можливо навіть кістки, залежно від того, яке м’ясо ви купуєте.

2. Цибулю, часник чистимо і ріжемо разом з м’ясом на шматки, які зручно буде закладати в м’ясорубку, крутимо все в м’ясорубці, додаємо сіль, перець і добре вимішуємо.

3. Потім додаємо молоко і знову добре вимішуємо, залишаємо фарш постояти на годину або півтори: для того щоб молоко повністю ввібралося у фарш.

4. Секрет: після всього додаємо розтоплене вершкове масло і добре вимішуємо, фарш готовий і виходить дуже соковитим. Майте на увазі, що заморожувати такий фарш не варто, його краще відразу використовувати для приготування пельменів.

Небезпечні! Ветеринарка назвала породу собак, які не контролюють агресію

понеділок, 27 жовтень 2025, 23:41

Ветеринарка закликала уникати кількох порід собак, незважаючи на нещодавнє зростання їх популярності. Вона навіть назвала представників однієї з них "невротичними психопатами", передають Патріоти України. У суперечливому відео в TikTok, яке переглянули...

А ви це знали? Скільки можна зберігати бензин у каністрі

понеділок, 27 жовтень 2025, 19:30

Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...