Що може бути смачніше за домашні пельмені? Мабуть, нічого! На жаль, не завжди фарш для приготування цієї страви виходить соковитий, а самі пельмені з бульйоном усередині, передають Патріоти України.
Якщо ви не знаєте, як досягти такого ефекту, обов’язково беріть цей рецепт на замітку, адже фарш, приготовлений в такий спосіб виходить дуже соковитим.
1. Миємо м’ясо в холодній воді, прибираємо всі жили і плівки, можливо навіть кістки, залежно від того, яке м’ясо ви купуєте.
2. Цибулю, часник чистимо і ріжемо разом з м’ясом на шматки, які зручно буде закладати в м’ясорубку, крутимо все в м’ясорубці, додаємо сіль, перець і добре вимішуємо.
3. Потім додаємо молоко і знову добре вимішуємо, залишаємо фарш постояти на годину або півтори: для того щоб молоко повністю ввібралося у фарш.
4. Секрет: після всього додаємо розтоплене вершкове масло і добре вимішуємо, фарш готовий і виходить дуже соковитим. Майте на увазі, що заморожувати такий фарш не варто, його краще відразу використовувати для приготування пельменів.
Згідно з народними віруваннями, поява в будинку незнайомої кішки — це не просто випадковість, а важливий знак, сповнений певного значення. Незалежно від того, чи ви вірите в прикмети, особливості поведінки та колір несподіваного гостя можуть багато чог...
12 травня за новим стилем (25 травня за старим) вшановують пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За юліанським календарем ґ сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. ***. В народі свято 12 травня ...