Що може бути смачніше за домашні пельмені? Мабуть, нічого! На жаль, не завжди фарш для приготування цієї страви виходить соковитий, а самі пельмені з бульйоном усередині, передають Патріоти України.
Якщо ви не знаєте, як досягти такого ефекту, обов’язково беріть цей рецепт на замітку, адже фарш, приготовлений в такий спосіб виходить дуже соковитим.
1. Миємо м’ясо в холодній воді, прибираємо всі жили і плівки, можливо навіть кістки, залежно від того, яке м’ясо ви купуєте.
2. Цибулю, часник чистимо і ріжемо разом з м’ясом на шматки, які зручно буде закладати в м’ясорубку, крутимо все в м’ясорубці, додаємо сіль, перець і добре вимішуємо.
3. Потім додаємо молоко і знову добре вимішуємо, залишаємо фарш постояти на годину або півтори: для того щоб молоко повністю ввібралося у фарш.
4. Секрет: після всього додаємо розтоплене вершкове масло і добре вимішуємо, фарш готовий і виходить дуже соковитим. Майте на увазі, що заморожувати такий фарш не варто, його краще відразу використовувати для приготування пельменів.
Відомо, що постільну білизну варто зманювати хоча би раз на тиждень, однак часте прання може зіпсувати її – вона стане жорсткою і непривабливою, втратить колір, передають Патріоти України. Дизайнерка домашнього побуту Лінда Баркер зазначила, що нижча ...
Деяка їжа може спричиняти дратівливість або погіршення настрою через різні фактори, зокрема вплив на рівень цукру в крові, гормональні зміни або запалення в організмі. Ось список продуктів, які можуть викликати або посилити дратівливість, передають Пат...