Картопляне пюре - один із найпростіших гарнірів, який чудово смакує і з м’ясом, і з рибою, і сам по собі. Готувати його вміють навіть діти, але це не значить, що все так просто. Наприклад, мало хто знає, що зробити страву вдвічі смачнішою можна всього за секунду, додавши певні прянощі, які вдало підкреслять смак картоплі, передають Патріоти України.
Що додати до відвареної картоплі, щоб пюре вийшло ідеальним, розповідає pixelinform. Ці секретні компоненти точно знайдуться серед ваших спецій — от тільки мало хто знає, що вони чудово поєднуються з бульбою.
Перший варіант — суміш прянощів до картоплі. Її додають прямо у воду ще на етапі відварювання. Другий спосіб перетворити звичайне пюре на шедевр — присмачити його лавровим листом і перцем горшком.
Крім того, неймовірно смакуватиме картопляне пюре з різними травами. Наприклад, із сушеною селерою, червоною паприкою, куркумою, орегано та коріандром. Спробуйте додати їх у страву наступного разу і ви відчуєте різницю.
Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....
У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...