Картопляне пюре має багато шанувальників. Ніжне та таке смачне, передають Патріоти України. Його смачно подавати до котлет, відбивних, гуляшу, курки, риби. З будь-якими доповненнями пюре стає коронним гарніром. Як же зробити його значно смачнішим?
Наведемо приклад приготування ідеального приготування пюре. Візьмемо 7 картоплин. Розріжте на кілька частин та поставте варитися. Додайте в каструлю натерту морквину та порізану цибулину. Варіть 20-25 хвилин.
Коли все стане м’яким, виключіть вогонь. До того моменту бажано також на маслі обсмажити порізану свіжу петрушку. Приблизно 5 хвилин. Злийте з овочів воду та додайте 80-100 мл вершків 20% та обсмажену петрушку. Тепер перетворіть все в пюре. Буде ніжно, ароматно та дуже смачно.
Більшість із нас має звичку ставити мобільний телефон на зарядку перед сном, очікуючи зранку отримати повністю заряджений пристрій. Це здається зручним і логічним рішенням, однак серед користувачів смартфонів давно точаться суперечки: чи не шкодить так...
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...