Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.
У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.
Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.
Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.
На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.
Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.
Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.
Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.
Американський анестезіолог доктор Кунал Суд розповів, які продукти найчастіше провокують печію і можуть не давати заснути вночі. До списку "винуватців" увійшли: шоколад, томати, гостра їжа та кава, передають Патріоти України. За словами лікаря, саме ці...
Літо - час, коли комахи, зокрема мухи, стають справжньою проблемою в багатьох домівках. Вони не лише дратують, але й можуть переносити бактерії, тому важливо швидко і безпечно позбутися їх. Ось кілька простих порад, які допоможуть вам захистити свій ді...