Як зробити котлети соковитими: Ось що додають у фарш досвідчені господині


Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.

Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.

Подробиці

У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.

Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.

Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.

На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.

Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.

Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.

Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.

А ви це знали? Чи можна кип'ятити одну і ту ж саму воду двічі

вівторок, 23 липень 2024, 0:20

Чи замислювалися ви коли-небудь над тим, чому воду не можна кип'ятити двічі? Для чаю чи кави лікарі часто радять використовувати таку воду, яка кипіла тільки раз. Тобто чайник щоразу потрібно оновлювати, виливаючи залишки, передають Патріоти України. Л...

Знизити тиск в домашніх умовах можливо! ТОП-3 напої, які потрібно пити гіпертонікам

понеділок, 22 липень 2024, 23:20

Часто гіпертонію називають "тихим вбивцею", оскільки її симптоми настільки поширені, що люди плутають хворобу з перенапруженням чи втомою. Однак, якщо вони повторюються знову і знову, потрібно відвідати лікаря. А ще нормалізувати стан допоможуть деякі ...