
Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.
У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.
Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.
Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.
На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.
Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.
Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.
Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.
Православне свято 24 листопада за новим календарем (7 грудня за старим) - день пам'яті святої Катерини, Олександрійської мучениці (у народі - Катеринин день), а також преподобного Меркурія, пісника Києво-Печерського, а також преподобного Меркурія Черні...
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...