
Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.
У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.
Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.
Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.
На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.
Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.
Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.
Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.
Після келиха білого вина багато жінок прокидаються з розбитою головою, соромом і важким відчуттям тривоги. Цей стан отримав назву "тривога від зависання" - коли до фізичного похмілля додається емоційне виснаження. Причина криється у хімічних процесах м...
Цвіль у пральній машині - поширена проблема, яка не лише псує одяг, а й може викликати неприємний запах на кухні чи у ванній. Експерти радять кілька простих способів боротьби з грибком і профілактики його появи, передають Патріоти України. 1. Чистка ба...