Як зробити котлети соковитими: Ось що додають у фарш досвідчені господині


Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.

Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.

Подробиці

У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.

Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.

Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.

На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.

Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.

Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.

Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.

Водії, беріть на замітку: ТОП-7 способів економити бензин

вівторок, 16 вересень 2025, 18:30

В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...

Фінансові пастки вдома: ТОП-5 помилок, які відлякують гроші

вівторок, 16 вересень 2025, 16:56

Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...