Як зробити кухню чистою і затишною: ТОП-3 речі, від яких потрібно терміново позбутися

Кухня - найважливіше місце в будинку, адже крім харчування там ще й відбуваються задушевні бесіди про життя. Тому дуже важливо зберігати її в чистоті і порядку, передають Патріоти України.

Однак іноді, як би господині не старалися, їм це не вдається. Виною в такій ситуації є деякі речі. Їх терміново потрібно викинути.

Освіжувач повітря. Балончик з хімією не повинен красуватися в місці приготування і вживання їжі. Його потрібно хоча б заховати в шафці.

Поліетиленові пакети. Світ повільно, але впевнено позбавляється від них. Тому такі речі вважаються сміттям апріорі. Крім того, вони обмежують вентиляцію, у зв'язку з чим продукти псуються набагато швидше.

Пластикові пляшки. Те ж саме, що і пакети. По-перше, згубно позначається на здоров'ї. По-друге, створюють захаращеність.

Це така смакота! Як приготувати пікантний омлет із грибами та помідорами

вівторок, 23 квітень 2024, 14:12

Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...