Як зробити курячі відбивні набагато смачнішими - додаємо секретний продукт у паніровку

Відбивні - це смачна і досить проста страва, яка прикрасить будь-який стіл, передають Патріоти України.

Однак буває, що відбивні з курки здаються сухими і не дуже смачними через це. Іноді через помилки під час приготування страва виходить жорсткою.

Подробиці

Досвідчені господині знають спосіб, як здивувати гостей таким частуванням.

Потрібно підготувати інгредієнти для класичних відбивних: філе, яйця, борошно, сіль та спеції. Також потрібно взяти трохи соку лимона.

Буде достатньо двох-трьох столових ложок на два філе.

Як приготувати м’які та смачні відбивні?

Філе потрібно підготувати за стандартним режимом. Шматочки треба розрізати та відбити. Можна замаринувати м’ясо у різних спеціях.

Після цього слід підготувати кляр. Для цього яйця треба змішати із сіллю, перцем та лимонним соком.

Наступний крок – обваляти відбивні у борошні, потім у яйці та обсмажити.

Завдяки соку м’ясо виходить більш м’яким та ароматним.

Деякі господині додають сік у маринад.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Як зберігати яблука на зиму, щоб вони не псувались

середа, 18 вересень 2024, 18:25

У багатьох людей в садах, на ділянках і городах є яблуні. Коли прийде час збирати врожай, потрібно подумати про правильне зберігання. Плодам необхідно створити відповідні умови, оскільки вони досить ніжні після збору, передають Патріоти України. . Пом...

Не робіть так! ТОП-6 помилок інтер'єра, які безнадійно псують маленьку кухню

середа, 18 вересень 2024, 17:50

Кухня - це не лише місце для приготування їжі, але й простір, де кожен сантиметр має бути використаний з максимальною ефективністю. Маленькі кухні вимагають ретельного планування. Які неправильні рішення можуть зіпсувати весь інтер’єр та зробити малень...