Як зробити курячі відбивні набагато смачнішими - додаємо секретний продукт у паніровку

Відбивні - це смачна і досить проста страва, яка прикрасить будь-який стіл, передають Патріоти України.

Однак буває, що відбивні з курки здаються сухими і не дуже смачними через це. Іноді через помилки під час приготування страва виходить жорсткою.

Подробиці

Досвідчені господині знають спосіб, як здивувати гостей таким частуванням.

Потрібно підготувати інгредієнти для класичних відбивних: філе, яйця, борошно, сіль та спеції. Також потрібно взяти трохи соку лимона.

Буде достатньо двох-трьох столових ложок на два філе.

Як приготувати м’які та смачні відбивні?

Філе потрібно підготувати за стандартним режимом. Шматочки треба розрізати та відбити. Можна замаринувати м’ясо у різних спеціях.

Після цього слід підготувати кляр. Для цього яйця треба змішати із сіллю, перцем та лимонним соком.

Наступний крок – обваляти відбивні у борошні, потім у яйці та обсмажити.

Завдяки соку м’ясо виходить більш м’яким та ароматним.

Деякі господині додають сік у маринад.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як прати рушники, щоб вони були м’якими

п’ятниця, 12 грудень 2025, 7:36

Рушники з часом можуть ставати твердими та колючими після прання. Причиною може стати використання того ж пом’якшувача тканини, передають Патріоти України. Але є дієвий спосіб виправити цю ситуацію. Цей лайфхак досить простий у виконанні та передбачає ...

Яблучні кісточки можуть вбити? Що потрібно знати кожному

п’ятниця, 12 грудень 2025, 7:13

Яблука - корисні та смачні, але їхні кісточки можуть бути небезпечними, передають Патріоти України. В кісточках міститься амігдалін, який у шлунку перетворюється на ціанід — отруйну речовину. Порада: перед вживанням яблука можна виймати кісточки або к...