Макарони з кисломолочним сиром у наш час можна назвати стравою трохи незвичайною, хоча раніше вона була дуже популярною і була в меню кожної звичайної родини, передають Патріоти України.
Зазначимо, що макарони та сир поєднуються чудово: кислинка сиру гармонійно доповнює нейтральний смак макаронних виробів, надаючи страві характерних нот. Отже, нам знадобиться:
Час приготування складе трохи більше 40 хвилин. Вихід порцій – 6.
У підсоленій воді відварюємо макарони, проціджуємо через друшляк і заправляємо олією.
Додаємо в макарони пропущений часник разом із подрібненим кисломолочним сиром.
Перемішуємо їх з кисломолочним сиром і подаємо до столу.
Можна як варіант зробити солодку версію такої страви, не додаючи часник та злегка підсолодивши сир.
Аромати супроводжують нас щодня, впливаючи на настрій, поведінку та навіть рішення. Здатність запахів впливати на підсвідомість стала основою ароматерапії та парфумерного мистецтва. Людина сприймає аромат не лише через органи чуття, але й через асоціац...
Очі розбігаються від різноманіття мандаринів на прилавках. Але які покласти до корзини, щоб вдома ласувати солодкими плодами? Наші поради допоможуть обрати найкращі цитрусові, передають Патріоти України. Знайти солодкий мандарин у магазині може бути не...