Як зробити макарони смачнішими за допомогою кисломолочного сиру

Макарони з кисломолочним сиром у наш час можна назвати стравою трохи незвичайною, хоча раніше вона була дуже популярною і була в меню кожної звичайної родини, передають Патріоти України.

Подробиці

Зазначимо, що макарони та сир поєднуються чудово: кислинка сиру гармонійно доповнює нейтральний смак макаронних виробів, надаючи страві характерних нот. Отже, нам знадобиться:

  • кисломолочний сир,
  • 1 пачка макаронів,
  • 4 зубчики часнику та спеції.

Час приготування складе трохи більше 40 хвилин. Вихід порцій – 6.

У підсоленій воді відварюємо макарони, проціджуємо через друшляк і заправляємо олією.

Додаємо в макарони пропущений часник разом із подрібненим кисломолочним сиром.

Перемішуємо їх з кисломолочним сиром і подаємо до столу.

Можна як варіант зробити солодку версію такої страви, не додаючи часник та злегка підсолодивши сир.

"Найбільший ворогу": Названо їжу, яка прискорює старіння і "псує" шкіру

вівторок, 26 серпень 2025, 10:50

Зовнішність напряму залежить від того, що ми щодня їмо. Деякі звичні продукти непомітно прискорюють процеси старіння, провокуючи запальні реакції, висипання та втрату еластичності шкіри, передають Патріоти України. Вчені й дерматологи наголошують: їжа ...

Чому всі почали пити імбирний чай: ТОП-5 науково обґрунтованих причин

вівторок, 26 серпень 2025, 10:15

Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...