Макарони з кисломолочним сиром у наш час можна назвати стравою трохи незвичайною, хоча раніше вона була дуже популярною і була в меню кожної звичайної родини, передають Патріоти України.
Зазначимо, що макарони та сир поєднуються чудово: кислинка сиру гармонійно доповнює нейтральний смак макаронних виробів, надаючи страві характерних нот. Отже, нам знадобиться:
Час приготування складе трохи більше 40 хвилин. Вихід порцій – 6.
У підсоленій воді відварюємо макарони, проціджуємо через друшляк і заправляємо олією.
Додаємо в макарони пропущений часник разом із подрібненим кисломолочним сиром.
Перемішуємо їх з кисломолочним сиром і подаємо до столу.
Можна як варіант зробити солодку версію такої страви, не додаючи часник та злегка підсолодивши сир.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...