Макарони з кисломолочним сиром у наш час можна назвати стравою трохи незвичайною, хоча раніше вона була дуже популярною і була в меню кожної звичайної родини, передають Патріоти України.
Зазначимо, що макарони та сир поєднуються чудово: кислинка сиру гармонійно доповнює нейтральний смак макаронних виробів, надаючи страві характерних нот. Отже, нам знадобиться:
Час приготування складе трохи більше 40 хвилин. Вихід порцій – 6.
У підсоленій воді відварюємо макарони, проціджуємо через друшляк і заправляємо олією.
Додаємо в макарони пропущений часник разом із подрібненим кисломолочним сиром.
Перемішуємо їх з кисломолочним сиром і подаємо до столу.
Можна як варіант зробити солодку версію такої страви, не додаючи часник та злегка підсолодивши сир.
Зовнішність напряму залежить від того, що ми щодня їмо. Деякі звичні продукти непомітно прискорюють процеси старіння, провокуючи запальні реакції, висипання та втрату еластичності шкіри, передають Патріоти України. Вчені й дерматологи наголошують: їжа ...
Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...