Як зробити оладки суперпишними: ТОП-4 секрети, які повинна знати кожна господиня

У багатьох сімейний сніданок асоціюється зі свіженькими оладками, передають Патріоти України.

Гарячі, пишні, зі сметаною або варенням… Смакота! Але деколи ідеальну картинку псує вигляд плоских оладок, які схожі, вибачте, на підошву. Щоб досягнути пишності, потрібно знати декілька хитрощів, про які ми сьогодні вам і розповімо!

По-перше:

Щоб оладки вийшли пишними, кефір повинен бути ОБОВ’ЯЗКОВО кімнатної температури. Якщо ж почати місити тісто з кефіром із холодильника, то ми ризикуємо не отримати гарного результату. Молочна кислота і сода краще взаємодіють в теплому середовищі.

По-друге:

Після того, як тісто буде готовим, дайте йому постояти при кімнатній температурів від 15 до 30 хв.

По-третє:

Коли час пройшов, запам’ятайте, тісто перед тим як смажити, перемішувати НЕ ПОТРІБНО!

По-четверте:

Смажте оладки на середньому вогні під ЗАКРИТОЮ кришкою. Як тільки ви побачите, що зверху ваші оладки почали покриватися бульбашками, тоді сміливо перевертайте їх на інший бік.

Усе! Насправді нічого складного. Але тільки знаючи ці секрети, ви зможете досягнути майстерності у приготуванні найсмачніших та найпухкіших оладок в світі!

Хай все вдається!

А ви це знали? Що не можна смажити на антипригарній сковорідці

середа, 4 червень 2025, 10:30

Антипригарні сковорідки стали незамінними помічниками на кухні завдяки своїй здатності запобігати пригоранню їжі та легкому очищенню. Проте не всі продукти підходять для приготування на такому посуді. Неправильне використання може не лише зіпсувати пок...

Справжній порятунок! Які напої найкраще охолоджують у спеку

середа, 4 червень 2025, 9:59

У спеку найкраще охолоджують не просто холодні напої, а ті, які допомагають організму ефективно регулювати температуру й утримувати водно-сольовий баланс. Ось список найкращих, передають Патріоти України. Температура напою має бути помірно холодною (не...