Омлет пишний чи плаский — все залежить від того, як саме ви його готуєте. Він може бути ідеальним, якщо знати кілька простих кулінарних секретів. Поговоримо про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Повітряний омлет — справжня смакота, а ще візуально він дуже привабливий та апетитний. Щоб отримати достойний результат, потрібно мати хорошу сковороду. Ідеально, якщо вона з товстими стінками. Рекомендується вибирати посуд невеликого діаметра та з чавуна.
Дотримуйтесь правил роботи з яйцями. Збивайте їх з молоком не надто активно, а помірно. І робіть це не міксером, а виделкою чи вінчиком.
Шеф-кухарі кажуть, що омлет підійматися краще при готуванні на рослинній олії. І ще є цікавий факт. Смажити потрібно на добре розігрітій сковороді, але не на великому вогні доводьте до готовності. Смачного!
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...