
Омлет пишний чи плаский — все залежить від того, як саме ви його готуєте. Він може бути ідеальним, якщо знати кілька простих кулінарних секретів. Поговоримо про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Повітряний омлет — справжня смакота, а ще візуально він дуже привабливий та апетитний. Щоб отримати достойний результат, потрібно мати хорошу сковороду. Ідеально, якщо вона з товстими стінками. Рекомендується вибирати посуд невеликого діаметра та з чавуна.
Дотримуйтесь правил роботи з яйцями. Збивайте їх з молоком не надто активно, а помірно. І робіть це не міксером, а виделкою чи вінчиком.
Шеф-кухарі кажуть, що омлет підійматися краще при готуванні на рослинній олії. І ще є цікавий факт. Смажити потрібно на добре розігрітій сковороді, але не на великому вогні доводьте до готовності. Смачного!
Психологічні тести зорового сприйняття давно стали популярним способом зазирнути у власну підсвідомість. Вони прості, швидкі та ґрунтуються на першій реакції, яка часто говорить про нас більше, ніж довгі роздуми. Цей тест - саме з таких, передають Патр...
Медики розповіли, які алкогольні напої вважаються менш шкідливими під час новорічних свят. За словами фахівців, текіла, джин і горілка належать до відносно найбезпечніших варіантів серед міцного алкоголю, передають Патріоти України. Причина — у їхньому...