
Омлет пишний чи плаский — все залежить від того, як саме ви його готуєте. Він може бути ідеальним, якщо знати кілька простих кулінарних секретів. Поговоримо про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Повітряний омлет — справжня смакота, а ще візуально він дуже привабливий та апетитний. Щоб отримати достойний результат, потрібно мати хорошу сковороду. Ідеально, якщо вона з товстими стінками. Рекомендується вибирати посуд невеликого діаметра та з чавуна.
Дотримуйтесь правил роботи з яйцями. Збивайте їх з молоком не надто активно, а помірно. І робіть це не міксером, а виделкою чи вінчиком.
Шеф-кухарі кажуть, що омлет підійматися краще при готуванні на рослинній олії. І ще є цікавий факт. Смажити потрібно на добре розігрітій сковороді, але не на великому вогні доводьте до готовності. Смачного!
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....
Астрологи визначили чотири знаки зодіаку, з якими найскладніше працювати в офісі. І не тому, що вони погані - просто їхня природа, амбіції та емоції роблять спільну роботу справжнім викликом, передають Патріоти України. Овни працюють на максимальній шв...