Як зробити омлет удвічі пишнішим без соди чи розпушувача

Приготувати омлет — легко і просто, але не завжди він виходить високим та пишним. Досвідчені господині знайшли альтернативу соді, що не псує смак і дає саме той ефект “повітряного” омлету.

Що додати до омлету

Насправді класичний омлет можна урізноманітнити різними продуктами — грибами, ковбасою, кукурудзою, сиром, зеленню тощо. Ці всі інгредієнти дають особливий смак, роблять страву більш поживною та цікавою. Проте жоден не сприяє тому, щоб омлет на сковорідці виріс.

Дехто додає до омлету соду, проте навіть дрібка може зіпсувати смак, додавши гіркоту і характерний для соди присмак.

Перевірений спосіб — це мінеральна вода. Так, 1 ст.л. на порцію омлету з 2-3 яєць підніме його, оскільки під час приготування мінеральні бульбашки підійматимуть білок. Спробуйте і ви отримаєте пишну страву.

Водіям на замітку! Як швидко охолодити авто під час спеки

понеділок, 9 червень 2025, 10:57

Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...

Перевірте себе! Улюблена кава може розповісти про характер людини

понеділок, 9 червень 2025, 9:57

Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...