Як зробити омлет удвічі пишнішим без соди чи розпушувача

Приготувати омлет — легко і просто, але не завжди він виходить високим та пишним. Досвідчені господині знайшли альтернативу соді, що не псує смак і дає саме той ефект “повітряного” омлету.

Що додати до омлету

Насправді класичний омлет можна урізноманітнити різними продуктами — грибами, ковбасою, кукурудзою, сиром, зеленню тощо. Ці всі інгредієнти дають особливий смак, роблять страву більш поживною та цікавою. Проте жоден не сприяє тому, щоб омлет на сковорідці виріс.

Дехто додає до омлету соду, проте навіть дрібка може зіпсувати смак, додавши гіркоту і характерний для соди присмак.

Перевірений спосіб — це мінеральна вода. Так, 1 ст.л. на порцію омлету з 2-3 яєць підніме його, оскільки під час приготування мінеральні бульбашки підійматимуть білок. Спробуйте і ви отримаєте пишну страву.

Це справді працює! Як легко відмити від жиру ручки газової плити

субота, 27 липень 2024, 6:30

Газова плита потребує регулярного чищення. Бруд, жир та пригорілі рештки їжі можуть негативно вплинути на роботу приладу та навіть підвищити ризик нещасних випадків. Окрім очищення конфорок і поверхонь, варто звернути увагу і на ручки, передають Патріо...

А ви це знали? Для чого господині додають цукор у фарш

субота, 27 липень 2024, 6:08

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв, передають Патріоти України. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо. У...