Як зробити омлет удвічі пишнішим без соди чи розпушувача

Приготувати омлет — легко і просто, але не завжди він виходить високим та пишним. Досвідчені господині знайшли альтернативу соді, що не псує смак і дає саме той ефект “повітряного” омлету.

Що додати до омлету

Насправді класичний омлет можна урізноманітнити різними продуктами — грибами, ковбасою, кукурудзою, сиром, зеленню тощо. Ці всі інгредієнти дають особливий смак, роблять страву більш поживною та цікавою. Проте жоден не сприяє тому, щоб омлет на сковорідці виріс.

Дехто додає до омлету соду, проте навіть дрібка може зіпсувати смак, додавши гіркоту і характерний для соди присмак.

Перевірений спосіб — це мінеральна вода. Так, 1 ст.л. на порцію омлету з 2-3 яєць підніме його, оскільки під час приготування мінеральні бульбашки підійматимуть білок. Спробуйте і ви отримаєте пишну страву.

Потрібен усім людям після 60! Названо вітамін, який захищає від утрати м’язів і крихкості кісток

субота, 15 червень 2024, 12:27

Лікарі рекомендують включати до раціону продукти, які містять цей вітамін, бо він регулює рівень кальцію та фосфору в організмі, передають Патріоти України. Це вітамін D, який має позитивний вплив на всі системи нашого організму. Вчені виявили, що цей ...

Господиням на замітку! Домашній майонез може вийти рідким, але помилку можна виправити

субота, 15 червень 2024, 12:13

Майонез можна приготувати в домашніх умовах. Проблема може виникнути з консистенцією. Майонез може вийти рідким. Якщо у вас склалася така ситуація, є кілька кулінарних порад. Вони допоможуть зробити смачний соус дещо густішим, передають Патріоти Україн...