Багато господинь вважають за краще не використовувати крохмаль у кулінарії. Кожна на те має своє пояснення, передають Патріоти України.
Але є й такі кулінари, які вважають, що за допомогою крохмалю – картопляного чи кукурудзяного – можна покращити якість знайомих страв, у тому числі продовжити свіжість випічки.
Вважається, що якщо додати крохмаль у бездрожжеве тісто для пиріжків, то випічка довго залишатиметься м’якою та свіжою.
При цьому тісто вийде універсальним, а як начинку можна буде використовувати будь-які інгредієнти.
Пишними та м’якими пиріжки вийдуть, якщо додати в тісто картопляний або кукурудзяний крохмаль.
За своїми властивостями обидва продукти абсолютно однакові, але кукурудзяний крохмаль вважається повітрянішим.
Так, наприклад, на 350 г муки треба взяти 50 г крохмалю. Можна замішувати тісто і при співвідношенні 300 г борошна та 100 г крохмалю.
Борошно слід попередньо просіяти, потім додати до нього крохмаль, перемішати та додати до рідкої основи для майбутнього тіста.
Кулінари запевняють, що пиріжки виходять такими ж ніжними та повітряними при випіканні, як і при використанні дріжджів.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...