Як зробити сантехніку блискучою як з магазину - лайфхак від покоївок з готелів

Напевно, ви помічали, що в готелях всі змішувачі завжди блищать так, ніби їх ніколи не торкалася рука людини. Адже це зовсім не так, і в одному номері явно було багато мешканців, передають Патріоти України.

Що ж такого надприродного роблять покоївки, щоб досягти такого результату? Як зазначає портал "Смачно+", покоївки, які працюють у готелях, вже давно знайшли розв'язання проблеми брудного змішувача. Тепер вам не доведеться відтирати сантехніку щодня від бруду та ледь помітного нальоту.

Як відмити змішувач до блиску

Все, що вам знадобиться, це ганчірка та господарське мило. Натріть цим мийним засобом сухий змішувач з кожного боку. Потім, не змиваючи мило, пройдіть сухою ганчіркою по сантехніці. От і все! Тепер змішувачі блищатимуть, ніби їх щойно встановили з магазину, і вам більше не доведеться перейматися розлученнями на них.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...